Új hozzászólás Aktív témák

• Sheld

senior tag

Sziasztok!

Ide irányítottak engem! :)
    Van egy Lenovo y510p laptopom, és a problémám az, hogy a hangkártya bemenete (mikrofon) zajos. Pont olyan, mintha meg lenne törve a vezeték. Ez igaz a külső mikrofonra, és a laptopba beépítettre is egyaránt. Ha a gépházhoz nyúlok enyhül a zaj, de nem tűnik el teljesen. A jack kimenet néha meg-meg csípett. Javasolták, hogy vegyem ki az aksit, de úgy is megvan a zaj. Ha csak aksiról használom, úgy is. Próbáltam, hogy az otthoni USB-s webcamot rádugom a notira és annak a mikrofonját használom (USB-n keresztül), az nem volt zajos. Próbáltam földelt konnektorban és földeletlenben is, ugyan úgy zúg az egész, semmi változás nincs.

Jelenleg két megoldást látok a problémára:
    1.: Szervíz (Nagyon nem akarom, szükségem van a notira, nem tudnám nélkülözni egy hetet sem, viszont a mikrofonja is kéne, hogy tiszta legyen.)
    2.: USB-s mikrofon, ami +költség lenne, viszont az árakat nézve elszomorító, hogy milyen drágák.
    3.: Külső USB-s hangkártya, ami megintcsak nem olcsó mulatság.

4.: Itt jöttök ti :) HA bármi ötletetek van, mi lehet a bibi, és esetleg itthon is orvosolható, kérlek jelezzétek!
    Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés