- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Hát ja, a társasháznál butább állat nincs is. Mikor az ilyen témájú hsz-eket olvasom, mindig kezdem úgy érezni, hogy az én egyik oldali, családdal üvöltözős, és a másik oldali, nyitott ablaknál tavasztól őszig tévétrádiót bömböltetős szomszédaimmal még nem is jártam olyan rosszul, pláne hogy a közös képviselőnk ha nem is hibátlan, de korrekt (cég). Még ilyen-olyan felújítási pályázatokon is indít minket minden évben.
-
Yaye
őstag
Tudom, hogy frankó, azért is kérdeztem rá, mert én is hasonlóban töröm a fejem. Amúgy történetesen az Oktogonnál lakom
Szerintem nekem első körben elég lesz a belső szárnyak cseréje, a külsőket csak rendbehozom amennyire lehet, hagyományos eszközökkel. Sajna nincs egymillióm komplett ablakcserére
De ha a ház végre bele tud fogni a tetőtér és lift-építésbe, akkor lehet hogy ott maradok még egy darabig, és akkor muszály lesz ablakoznom.
Uccsó kérdés: melyik céggel csináltattad? Csak mert hogy mondtad hogy ez volt messze a legolcsóbb, gondolom utánajártál előtte (képzavar).
Köszi minden infót, és ígérem, ha arra kerül a sor, körömszakadtáig ragaszkodom majd az argonhoz. -
Yaye
őstag
Hinnye, bő fél milka? Valami hasonló számtól tartottam
Összesen hány blokkot (nagy alsó*2+fölső kicsi*2) cseréltek ennyiért? Mert azért nem mindegy. (szerk: most olvasom hogy 3 db...) Nekem is hajszálra ilyesmi ablakaim vannak, összesen 4 blokk, plusz bejárat, és nyáron piszok meleg van bent. Ha jól vettem ki hagyományosan zavaros soraidból, ennyiért csak a belső ablakszárnyakat cserélték duplarétegű hőszigetelősre, a külső maradt a régi?
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Hasonlóak az adottságaim. Bocs ha ezzel beletaposok a privacydba, de mikor volt, és kb mennyibe fájt az ablakcsere? Hány ablakotok van? Teljes csere volt tokkal, vagy a régi tokba martak új segédkeretet, új szárnyakkal? Az én százéves ablakaimon helyenként szó szerint átlátni a tok és a keret között isten szép egére, úgyhogy nagyon kinézne valami upgrade.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest