- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
Cyberpunk #33133 üzenetére
Sajna nem. Ugatni kezdett 2 hónapja. De csak éjjel. 2 óránként elkezdi az ajtó előtt vagy éppen ahol elkapja a gurulat. Ketten vannak, a másik néz rá értetlenül. Se zaj, se semmi nincs a környéken. Egy ideig ha szóltam abbahagyta, aztán már csak ha az ajtót nyitotam akkor ment a helyére. Most már ki kell mennem hogy befogja. De 2 óra és megint kezdi. Felbaxa az egész környéket és addig nem hagyja abba míg ki nem megyek és el nem zavarom. Én nem alszok, gyerekek nem alszanak, másikat sem hagyja így nyugton. Egyszerűen elegem van. Vettem egy 5e ugatásgátlót de mivel Pit így annak az ereje nem hatotta meg. Az sokkolja ez meg ugat. Vagy beszerzek valami komolyabbat vagy agyoncsapom. Mert ha én nem akkor valamelyik szomszéd fogja megmérgezni... 5 éves, soha nem volt ugatós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció