- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
Johnny194 #29507 üzenetére
Olyan nincs, hogy AZ orvos.
Több orvos van, és egészen eltérő módon tudtak a problémákhoz állni. Van amelyik egy oltást sem tud normálisan beadni, meg van olyan aki lelkiismeretes és profi. Nem tudom milyen orvosotok van, éppen ezért javasoljuk, hogy többel is konzultálni kellene.
Nem kell túl nagy fantázia, beírtam google-be és kidobott egy Fehérvári állatkórházat ahol találtam egy a bőrgyógyászatra szakosodott orvost.
Nem tudom honnan van a kutya, de tenyésztőket is meg lehetne keresni, mert gondolom ez valamennyire a komondort specifikusan érintő probléma.
Jók lehetnek a facebook csoportok is, illetve van egy ismerősöm aki magyar fajtákat tenyészt, meg terelést oktat, szerintem a komondorhoz is ért. Őt is el lehet érni.
Kicsit menni kell a dolgok után, nyilvánvalóan van megoldás. Szerintem sokat számít ha rendszeresen ápolva van a szőrzete. Még kutyakozmetikussal is lehetne konzultálni.
És még egy dolog. Azt ugye senki sem gondolja komolyan, hogy a menhelyen lenne arra kapacitás, hogy őt ápolgassák? A rengeteg kutya között valószínűleg nem is vennék nagyon észre amikor előjön a betegség, és ott nem éppen a legjobbak a körülmények egy beteg gyulladt bőrű kutyának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc