Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoLizei
aktív tag
Nekem most sikerült beleszaladnom egy ilyenbe. ( a KSC22-ről van szó ) Megtetszett a klipsze, gondoltam, snowboardozásnál jól jön, a normál füles ugyanis néha ki akart csúszni a helyéről. Kipróbálni a MM-ba nem lehet, de igényes kialakítása és a neve miatt bíztam benne, tehát vettem egyet. Aztán otthon meghallgattam...
...mintha egy nagy tölcsérbe ordibálnának a túloldalon! Se szép magasak, se semmilyen mélyek!
Csalódás. Extrém loudnesses eq beállítással azért hallgatható, ha megszokja az ember a kevés basszust. Szóval sportoláshoz jó lesz szerintem, de kevésbé aktív tevékenység közben maradok a Meizum gyári fülhallgatójánál. (Laptopra kötve is hasonlók az élmények.)
Később egy másik MM-ban járva kb. 5-600 Ft-tal olcsóbban láttam a cuccot. Na akkor lettem igazán ideges
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csalódás. Extrém loudnesses eq beállítással azért hallgatható, ha megszokja az ember a kevés basszust. Szóval sportoláshoz jó lesz szerintem, de kevésbé aktív tevékenység közben maradok a Meizum gyári fülhallgatójánál. (Laptopra kötve is hasonlók az élmények.)
...