- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VHS digitalizálás
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2052 üzenetére
"Gyíkemberek, mint a laposföld, gratulálok, megint sikerült valami érdemi cáfolattal előállni."
Én csak alkalmazni próbáltam syberia gondolatmenetének vázát, ami kb. az alábbi:
1. A kormány ismeri az igazságot az <állításról>.
2. Ha az <állítás> nem lenne igaz, akkor a kormány már az orrunk alá dörgölte volna.
3. Mivel nem tett ilyet (hanem lapít), ezért az <állítás> nyilvánvalóan igaz.syberia posztja esetén az <állítás> természetesen az volt, hogy <a covid oltás ártalmas, de legjobb esetben is hatástalan>. Én viszont ezt lecseréltem arra, hogy <gyíkemberek léteznek>. Ha az érvelés logikailag rendben van, akkor mindkét állítás esetén működnie kell(ene).
Amúgy persze (szerintem) az érvelés nincs rendben logikailag. Először is a kormány nem virológiai szakértő, hiba vannak meg neki a nyers adatok, sokra nem megy vele. (Ha te megkapnád a CERN összes mérési adatát, mire mennél vele?) Másodszor, ha tudná is az igazságot (mert megkérdezte pl. a tudósoktól), akkor sem feltétlen mondaná el. (Mert a téma általában nem kívánatos, vagy túl bonyolult, vagy vitákat gerjesztene, stb. És persze minek is tenné: ha a kormány azt mondaná, hogy a covid oltás a legnagyszerűbb találmány a kerék feltalálása óta, akkor te elhinnéd?)
P.S. Gondolom mindenki tudja magáról, hogy gyíkember-e (lásd 1. pont fentebb). Rákerestem itt a topikban, és senki nem jelentette ki eddig magáról, hogy nem gyíkember (2. pont). Azaz ezt a topikot csak gyíkemberek látogatják (3. pont)...
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2052 üzenetére
Ó, én nagyon lelkes olvasója lettem szakacsarpad(tm)-nek. Sőt mindig átböngészem a kommenteket is, mert egy aranybánya, pl.
"https thepeoplesvoice tv top-pilot-testifies-bill-gates-is-fumigating-cities-with-mood-altering-chemtrails/"
Vagy pl.
"2025 január tól kötelező invazív vizsgálat. Belenyúlásos. Szűrésnek hazudják."De a kedvedért válaszolok majd syberiának "rendesen", ha lesz időm.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
Új hozzászólás Aktív témák
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kuponkunyeráló
- Suzuki topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Go14/15 E1404G notebook 2 év garanciával!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- Yaber Buffalo Pro U6 projektor Új ( bontott csomagolású)
- LG OLED77C11LB
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- Nintendo Wii uDraw rajz tablet + Instant Artist játékokkal
- Panasonic S1R csúcs full frame gép eladó.Csere Panasonic S5 II-re.........
- Nagyon megkímélt Makita DHR280 (2.8J)+dual töltő+2db BL1850+Makpac4 (apple terméket beszámolok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest