- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
[MCM] GEIL #1 üzenetére
Hmm... nézd, szerintem ne vegyél most semmit. Tudom, hogy ez kicsit furcsán hangzik. De karácsonykor alaposan fel szokták nyomni az árakat. Illetve ha nagyon akarsz, akkor egy picit erősebb procit. De szerintem msot azt sem kellene. Inkább jövő nyáron, mert:
1. nyáron a legalacsonyabbak az árak (általábban)
2. addig megfizethetőre fog csökkeni egy jó kis NForce 2-es deszka. (ebből meg sejtheted, hogy AMD-s vagyok :)) Szerintem most csak azt éri megvenni, persze ki kell várni, hogy az ár és gyerekbetegségeket kinője. Azt, hogy miért azt éri meg megvenni? 8x AGP, SATA, és max. 400 MHz-es fsb (vagyis a jövőre megjelenő AMD procikat is támogatni fogja, gondolj bele, meddig nem kell majd lapot cserélned?)
Vélemény: tedd be a 100 rugót bankba, kösd le 6 hónapra, addig persze PROHARDVER!-ez, és térjünk vissza témára jövő nyár elején :P
Aktív témák
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU OLED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32" IPS QHD 2K monitor fehér színben 32QK500-W, 2560 x 1440, AMD-FreeSync, doboz, első tulaj :)
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest