Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyos
tag
van egy küzdésem, kamera képét szeretném rögziteni hálózaton,első probálkozás,hogy router usb, hálózati hely és erre rögzitsen,na ez nem megy, következő hogy adott az rpi, kodi,létezik e addon hozzá ami kodi alatt futatt egy ans szervert is? amit kamerába már fel tudnék venni?
Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
Sziasztok, megoldható az libreelec kodi+hdmi össze köttetésnél, hogy egy mp3 lejátszásakor valahogy kikaocsoljam a tv kijelzőjét? Létezik ilyen addon amit ha megnyitok lekapcsolja, és pl bármilyen gomb nyomásra vissza kapcsol?
A terv hangoskönyv, mese hallgatás. Persze sötétben[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
Sziasztok, valaki tudna csinálni egy addont a videakid.hu oldalhoz?
+https://mese.tv/[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
Miért lehet az, ha le töltök egy filmet HD vagy 4K bán és pl 7. 1 vagy DDP5.1.Atmos és engedélyezve van a hang továbbítás és csak zúgó hang van, ha kikapcsolom hang továbbítás lesz ugyan hang de beszéd hangot alig hallani, 3.1 hangprojektorom van ami tud dolby-t is, hang továbbítássál engedéjezve van minden, és csatorna szám is be állítva, de bármit állítok nem lesz jó :/
-
bivalyos
tag
Üdv, volt msr vele gondom, de nem találom, huncoretv, ha jól emlékszem 2 addon volt egy sima és egy utorrentes, nekem a sima kellene, mert nem akarok külső torrent kliens, a rpi fut kodival, transmission-al, és szeretnék kvázi online nézni tartalmakat ncoreról, de a kis felé huncoretv.utorrent nem megy nálam, be jelentkezik tartalmakra keres, de nem játszik le, persze nincs is utorrent kliens sehol, nem is szeretnék. Próbáltam a transmission ip címet megadni porttal, de így sem megy.
-
bivalyos
tag
Ki milyen torrentet használ kodi alatt aminek van mobil és windowsos kliens is?
Nekem jelenleg transmission van, de nem vagyok vele még elégedve, mert 10mb-nal gyorsabban nem tud tölteni, és 1 mp-én elindul és megáll a letoltes, nem folyamatos.
Csak helyi hálón használom.[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
Sziasztok, nem vagyok nagy profi de szeretném ha rpi4 ssd-ről usb keresztűl bootoljon a libreelec, van valakinek egy érhető magyar leírás hogyan tudom ezt kivitelezni?
-
bivalyos
tag
Üdv, régen olvastam már a topikot, keresem lenne, az alábbi oldalhoz tudna valaki kiegészítőt csinálni? Elég sok mese van fent, kisfiamnak. jobbmintatv.hu
-
bivalyos
tag
Sziasztok, utol ért a mátrix most éjszaka, önkéntesen, kerekmese addont lehetne mátrix kompatibilisra csinálni? Meg még egyenlőre a transmission hiányzik, de keresgélek, arra már biztos van megoldás.
-
bivalyos
tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség kicsit libreelec is, szóval adott egy Rpi4 argon m2 házban ssd el, de a ház hdmi kimeneten csak az egyiken ad képet, és így pont nincs cec funkció sajnos, van esetleg megoldás? Vagy a kuckó lehet hibás?
Aki így használja keressen meg pmben legyen szíves.Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
Üdv, egy hibát véltem felfedezni, netmozi és wofvideo mátrix alatt, ha keresek a fel ajánlott listából választom ki a keresett szöveget amit elkezdek gépelni, de nem írom végig, akkor egyből újraindúl a kodi, ha végig írom és okézom akkor keres szépen.
Másnál is?Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
Sziasztok, valaki tudna mátrix alá készíteni egy addont?
[link] konkrétan ez érdekelne. Ezer köszönet aki tud rá időt áldozni.
-
bivalyos
tag
Üdv, az onlinefilmek addon másnál se működik mátrix alatt? Jó ideje nem megy nálam, azt hittem átmeneti hiba.
-
bivalyos
tag
Sziasztok, 2 napja nem működik a kereső nekem a wofvideo és netmoziban sem, nem tudom miért, kodi mátrix alatt csak, tudnátok segíteni?
-
bivalyos
tag
Üdv, újabb hibát véltem felfedezni, TV2 play séfek sefet szerettem volna nézni, de a hang brutal el van csúszva, bármilyen be állításnál, más műsort nem teszteltem, kép is néhol akadozik elejétől kezdve. Csak a tv2play addon al tapasztalok ilyet.
-
bivalyos
tag
Sziasztok, libreelec, 19.4 mátrix, a gondom az rtlmost, el indítok egy műsort, ki írja hogy telepíteni kell a Widevine függőséget, na de rá nyomok, és egyből hiba van, semmi nem történik, próbáltam újra rakni az rtlmost addont, és frissítettem is az inputhelpert is.
-
bivalyos
tag
Sziasztok, olvasgatok de igazán talom, létezik pcre (Windows-os) kodi ami önálló rendszerként telepíthető? (nem Windows alól, programot tudom hogy van windows alá)
-
bivalyos
tag
sorry megvan keresővel
[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
Sziasztok, már. Régóta tapasztalom minden addonnal, az nálam hiba vagy a linkek hiába amikor azt a hiba üzenetet kapom hogy URL feloldása sikertelen? (rpi mátrix)
-
bivalyos
tag
válasz vargalex #41153 üzenetére
Ne haragudj, de ez nekem most telejsen kínai volt, A ResolveURL az egy addon? (mert nem találom) konkrétan most a nezmozi addonba a Micimackó (2011) tűnt fel jobban mert egyik linket se viszi, volt már ilyen szinte minden addonon belül de nem foglalkoztam vele, mert mindig volt másik link ami ment
-
bivalyos
tag
Sziasztok, számomra nagy probléma, Rpi4 libreelec, transmission kliens, nexus, frissítettem, de ez nem működik számomra fontos, van megoldás vagy vissza kell aljak mátrix-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest