- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent45
tag
Sok mindent nem tudok írni egyelőre így 2 nap után. MKV és H.265-ös anyaggal próbáltam,szépen vitt mindent a FullHD-től a 4k anyagig és a wrapper felrakása után gond nélkül kezeli a HD hangsávokat is. A képminősége rendben van,itt az összehasonlítási alapom az előző Popcorn A-210-esem volt. Vannak még benne bugok,egyszer le is fagyott de az inkább a KODI hibája volt,a belső lejátszóval nincs baj csak nagyon fapados. Végül nem Samba szervert csináltam hanem FTP-t. Jövőbiztos lejátszónak tűnik mert nagyon erős és támogat mindent amire a későbbiekben szükség lehet: 10 bit,HDR,Atmos,DTS:X. Ha kíváncsiak lesztek még valamire kérdezzetek nyugodtan ha tudok válaszolok
Az Aliexpressről rendeltem. Szállítással együtt 70 ezerbe volt. Ennyiért nagyon megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest