Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ezt értem, azt is, hogy erre van igény. Akkor keres egy másik gyártót, aki ezt nem akadályozza. Gondolom van még ilyen.
Csak hátrányként felhozni, hogy védve van a mókolt (visszaélésre lehetőséget adó) rendszerek használatától, elég visszás.
Szerintem az átlagusert jobban érdekli a biztonság, minthogy egy szűk kisebbség (nem visszaélés miatt) custom rendszert akarna használni, de a védelem miatt sajnos nem tud. -
BiP
nagyúr
És ezzel mit is akarsz mondani?
Az e-fuse-zal nem tudom mi a gond, ahogy értelmeztem, az a célja, hogy érzékelje, ha rootolva van a telefon.
For some older versions of Knox, it may be possible to clear the e-fuse by flashing a custom firmware.
Ezt írja. De nem tudjuk, mennyire régi.A security mentioned-ből meg 2017-es a legújabb. Hadd éljek a feltételezéssel, hogy ezek azóta javítva vannak.
-
BiP
nagyúr
Arra lennék kíváncsi, hogy ha zárolom a telefont (ujjlenyomat, minta, stb.) akkor a telefon titkosítja a háttértáron lévő adatokat vagy csak simán nem enged hozzáférést ?
pl. rádugom a számítógépre, akkor a telefon feloldásig nem elérhető a tartalma. De titkosítással is védve van?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Van egy masszív, hardveres, biztonsági oka, amiért nálam a Samsung fix, ez pedig nem más mint a KNOX chip. Ez egyrészt...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lépj szintet a játékban még ma! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest