Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
Én azt szoktam mondani, hogy ahol egy mezei M elfér, elfér a 122 gombos is.
És azóta mondom ezt, mióta a saját asztalomon mérhettem őket össze.
Tény, az egérnek sok hely nem marad, úgyhogy gémelni nem a legjobb megoldás (főleg éjjel, ha nem egyedül élsz
).Én a Tex Shinobin szoktam játszani, mert annál elfér az egér bőven.
F122 is jó lenne, csak nem hagy helyet az egérnek, pedig az nkro ennek is megy.
Illetve a noname Rafi kapcsolósnak is megy az nkro, meg is lepődtem rajta. -
Ribi
nagyúr
válasz
Synthwave
üzenetére
Elhiszem. 300ra is azt mondom eszetlen sok, akkor látva a weboldalakon a minden is 6-700+ akkor csak azt mondom nem nekem való ez. Minőségi szerszámot sosem mosolyognék meg, de ez azért már nagyon nem az a kategória. Szerintem. Nekem a bill egy bill és nem tudom hobbiként nézni. Én is figyelemmel követtem a grimsmo késeket, aminek "értem az árát", de kissé értelmetlennek tartom az létezését. Ezeken a billentyűzeteken még "nem értem az árát" sem, így még értelmetlenebbnek tartom a létezésüket.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
én is agyaltam az építésen de olyan switchet meg nem próbáltam még ami meggyőzött volna. mondjuk az építés mellett szól erősen hogy akkor simán belerakhatok még plusz húsz funkciógombot, nem kell ez az rgb elmebaj, és tudok bele PS/2-képes vezérlőelektronikát építeni. majd ha egyszer lesz egyszerre keretem a dologra meg időm is...
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És azóta mondom ezt, mióta a saját asztalomon mérhettem őket össze.
).
. Finoman mondom ha annyi írok ez nem az én világom
.