- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Titio
csendes tag
Sziasztok egy Nagy Piros pontot kérnék vakond5 nagyon korrekt Üzletért az árúval nagyon meg vagyok elégedve és a csomagolás és a szállítás is korrekt volt.
-
sp3rhead
tag
Szeretnék T.Peter-nek egy piros pontot, ezért az üzletért! Korrekt, gyors, rugalmas eladó! Csak ajánlani tudom!
-
@ngel
tag
Piros pontot kérek RiddleR számára. Ezúton is köszönöm az üzletet, a gép tökéletesen működik, a lebonyolítás gyorsan lezajlott. Ajánlom mindenkinek.
-
JasonFly79
csendes tag
Stefi_dzsi kollégának szeretnék kérni egy piros pontot, innen vásárolt tőlem MW2-t.
-
VateRicsi
aktív tag
Kérek egy pirosat bojan kollégának, aki egy Galaxy S2 akkut vett tőlem. Szinte házhoz is jött érte, pontos, megbízható fórumtárs, ajánlom üzletfélként!
-
Lesli
csendes tag
routerem életre keltéséért, megy a pirospont wind-storm kollegának
-
25zsozso
csendes tag
Piros Pontot kérrek tigerscorpio fórumtársnak ezért az üzletért.
korrekt eladó! -
cbm1974
tag
Piros pontot szeretnék jegyezni fordosgyula részére a kártyáért. A Radeon tesztelt, jól üzemel
-
Mekibácsi
tag
válasz
skidrowkill #558 üzenetére
Egy PIROS PÖTTYÖT kérnék skidrowkill kollégának, aki ezt a videókarit vette tőlem.
Korrekt és rugalmas vásárló, ajánlom!
-
Blacksmith
csendes tag
válasz
Blacksmith #572 üzenetére
Helyesbítés, mert egy link lemaradt: piros pontot kérek maxxenergienek ezért az üzletetért.
-
irrydium
csendes tag
// Chaka // kollégának igényelnék egy piros pontot ezért az üzletért.
-
töhötöm
újonc
zsolti_22. Üdv egy megdöglöt gépet amin a számitogépes sem tudodt segiteni,ŐŐŐ rendbehozta. Bios teljes helyreállitása irása én mindenkinek ajánlom,maximálisan megbizható,ritka az ilyen ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindenki nyugodtan kerese csak fel!!!!
Sok pirospontott neki!!
Aki felkeresi nem fog csalodni benne!! Köszönöm a gyors és korekt hozááállllást és munkádat.[link]
-
tigerscorpio
aktív tag
-
janika226
csendes tag
Pirosat Kérnék PrinceHerceg kollegának ezért az SoundBlaster X-Fi digitális 5,25"-ös előlapi panelért
-
Blacksmith
csendes tag
Jár a piros pont maxxenergienek, korrekt, pontos vevő.
-
blade4
aktív tag
Kérnék egy hatalmas pirosat shadow1901-nek ezért az üzletért!
Nagyon korrekt, rendes ember!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, bátran üzleteljetek vele!
Köszönök mindent!
-
maxxenergie
senior tag
Kérnék egy Pirosat Blacksmith részére ezért a VGA-ért, minden a megbeszéltek szerint zajlott, csak ajánlani tudom köszönöm.
-
Stefi_dzsi
tag
Jár a nagy pirospont JasonFly79 fórumtársnak ezért az áruért, a segítőkész hozzáállásért és a gyors ügyintézésért. Köszi a lehetőséget!
-
mgm81
aktív tag
Egy Piros Pontot kérnék zola- fórumtársnak.
Ezt a Galaxy S lll telefont vette meg tőlem.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Korrekt, pontos és megbízható személyt ismertem meg benne. -
Chris678
csendes tag
Szép nagy piros pontot kérek pbujna kollégának ezért a Intel® Pentium® D Processor 925 üzletért. Megbízható segítőkész fórumtárs.
-
Andryss
csendes tag
http://prohardver.hu/tag/kovy29.html forumtárs a fent emlitett videokártya miatt pirosat érdemel http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_gtx460_oc_1gb_7/friss.html korrekt eladó ,jó cuccokat árul csak ajánlani tudom .
-
Andryss
csendes tag
kovy29 pirosat kénék korrekt eladó http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_gtx460_oc_1gb_7/friss.html
csak ajánlani tudom mindenkinek ! -
butyok13
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni ezért az üzletért Atom_anti fórumtársnak a problémamentes üzletért!
Köszönöm -
Bjørgersson
félisten
Andryss fórumtárs pirosat érdemel a tőlem vásárolt videokártya mellé. Pontos, korrekt, ajánlott üzletfél!
-
Yodamest
veterán
Kérnék egy pirosat Aduasz bajtársnak, egy Urban Backpack laptoptáskát vett tőlem és még a fagyimat is fizette
-
kurahmaru
csendes tag
Pirospontot érdemel splinter001 gyorsasága, pontossága, és a jó játékok miatt.
-
exangel
csendes tag
Pirospontot adok Bacsko42-nek.
Bacsko42-nek
ezért az üzletért.Köszi mégegyszer.
Minden rendben lezajlott, korrekt és megbízható partner. -
pedozs
csendes tag
üdv!
piros pont blau24 kollegának! xbox360 játékokat vásároltam tőle...és minden a megbeszéltek szerint zajlott le!
pontos és gyors a kolléga! nagy pirosat neki!köszönöm
-
cinkoxid
senior tag
DeMaio kollégának jár a piros pont ezért az alaplapért és tápegységért. Megbízható, korrekt.
-
sziku69
őstag
Egy PIROS PONTOT szeretnék kérni ati32bp fórumtársamnak, ezért az üzletért.
-
MasterHUn
senior tag
bundata kllegának egy hatalmas pirospontot kérnék Ismét vásároltam tőlle és nagyon korrekt volt mint mindíg! Vinyót vettem tőlle (WD green 2TB)
-
benzin
csendes tag
Szeretnék küldeni egy pirosat Tojasleves felhasználónak, ezért a remek kis Gigabyte alaplapért!
-
CosmO_O
tag
Pirosat kérnék BraveHeart-nak ezekért a remek kártyákért! Köszönöm újfent
-
marci-04
csendes tag
Kérnék egy pirosat F1stat kollégának.
Egy noti vinyót (160Gb) vettem tőle és egy 1gb-os DDR2-es noti memóriát. Sajnos a hirdetés le lett szedve. -
gaboca0527
csendes tag
Piros pont thumbnak a remek áron adott processzorért.
Köszönöm!
-
ladislao80
csendes tag
Kérnék egy piros pontot SirRasor -nak ezért az üzletért
-
Balu12
csendes tag
Pirosat szeretnék kérni Sareth nak ezért a Maxtor DiamondMax Plus 9 vinyóért!
Hibásan vettem mégis működik nagyon köszönöm
Mindenkinek ajánlom! -
tomatos
aktív tag
Szeretnék kérni egy piros pontot ibookg4 kollégának az USB OTG kábelért! Működik minden a vásárlás is gyors volt.
-
tking
csendes tag
Norb37: piros pont,
Minden rendben ment.
A házhoz szállítás pedig értékelendő extra volt ! -
Sareth
senior tag
Egy újabb pirosat kérnék behúzni Balu12-nek aki most egy nagy zsák kábelt vásárolt meg tőlem innen a szokásos pozitív hozzáállásával. Köszönöm a gyors üzletet!
-
Orion82
tag
Kéerk egy pirosat CoolBoy323nak ezért a frankó veintiért.
Köszönet!
Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia