Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
palocz
tag
Egy nagy pirosat kérnék Epsylon felhasználónak mert sikeresen vettem tőle 1 Atab5 Mobilt készüléket Nagyon megbízható eladó Csak ajánlani tudom Köszönöm
06703448537 ezen keress ha nem válaszolok
-
oltis12
csendes tag
tiszteletem, szeretnék kérni egy piros pontot KOAN92-nek a korrekt üzletért, köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
dante0425
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot JasonFly79 kollégának, ezért az üzletért
-
Blue Thunder
senior tag
Kérnék egy pirosat kornel1980 fórumtársnak eme remek XFX HD6970 vásárlásáért! Minden a megbeszéltek alapján történt, ajánlani tudom csak is!
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
Male
nagyúr
Küldenék egy pirospontot Idevele007 -nek.
Egy hangszórót vett tőlem.
Minden simán, gyorsan zajlott, üzleteljetek vele nyugodtan!
-
justflash
aktív tag
Sampe kollégának kérek egy pirosat, egy 5770-es Radeont vettem tőle, minden korrekten és gyorsan ment, ahogy kell. Maximálisan ajánlott üzletfél!
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
CharlieDrop
veterán
Halihó!
Kérnék egy nagyon nagy piros pontot Zsolti1902 fórumtársnak ezekért a matricákért.
Nagyon köszönöm neki itt is a kisfiam nevében
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
zsolti1902
aktív tag
Kérnék egy piros pontot CharlieDrop-nak a matrica "vásárlásért".
Minden a megbeszéltek szerint zajlott! Másnak is ajánlom őt!My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB
-
Vacsek-nak [link] kérnék egy pirosat az alábbi üzletért.
steam gift.
Gyorsan, megbízhatóan teljesítette az üzlet 50%-át.
Azaz a rá eső részt.[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
lanszlo
csendes tag
-
seawolf570
aktív tag
Egy nagy pirosat kérnék roni009 kollégának ezért az üzletért. Egy megbízható, korrekt embert ismertem meg személyében. A videokártyát beszámítással vettem tőle, postán előre elküldtem neki az enyémet, hogy meg tudjon róla győződni teljen hibátlan. Amint megkapta és letesztelte, másnap már küldte is az sajátját. Azt kaptam tőle, amire számítottam, pont olyan volt amilyennek hirdette, egy makulátlan darab. Az üzlet előtt meggyőződtem a megbízhatóságáról, vevőként megbízható volt, de most már eladóként is bizonyította, hogy korrekt. Csak ajánlani tudom a vele való üzletelést.
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
kornel1980
újonc
Szeretnék piros pontot kérni Blue Thunder tagnak az http://hardverapro.hu/apro/xfx_hd6970_elado/hsz_1-50.html hirdetésben történt korrekt üzletért.
-
TheFace
csendes tag
Piros pont a következő kollégának [newlinecher], mert egy ilyen tokkal lettem gazdagabb [link].
Korrekt üzletember, bátran ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Ittnemaz
aktív tag
kérek egy pirosat Wind-Storm -nak ezért a varrogép eladásért.
korrekt eladó, segitö kész, és türelmes köszönöm
-
jobbman
tag
Nagy piros pontot kérnék Fail3D! kollégának, ezért az üzletért. Pontos, korrekt..türelmes , csak ajánlani tudom.
Régi PH-n: jobbman felhasználónak 84 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Frissítve: 2013.09.14
-
Chris678
csendes tag
Piros pontot kérek fenergie84 kolégának ezért az üzletért 2x1 Gb Samsung 533Mhz ram és CPU hűtö. Korrekt eladó, tájékoztatott folyamatosan az eseményekről és precízen csomagolt.
Üdvözletem: Chris, Eger 06 30 425 9428
-
-=Vacsek=-
senior tag
kérnék egy pirosat moongoose részére. korrekt vevő
-
kamiel
csendes tag
ClaydovE megérdemli a piros pontot, a tőle vásárolt audio switch gyors adás-vételének lebonyolításért, s a perfekt csomagolásért! Igaz a cucc ugyan nem ajándék , de a megegyezésben is rugalmas volt!
-
veterán
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
KOAN92
csendes tag
Szeretnék kérni zomtibinek egy piros pettyet, ezért az üzletért. Pontos, korrekt eladó. Csak ajánlani tudom!
-
etejedu
őstag
Pirosat szeretnék adni soldierboy kollegának!
Egy Logitech G11 billentyűzetet, és egy Razer Goliathus egérpadot vásároltam tőle!
Hibátlan árut kaptam kedvező áron!
Készséges, informatív, szimpatikus fiatalember! Szívből ajánlom mindenkinek! -
Szendvics
újonc
Szeretnék egy piros pontot írtattani: Mynet kollégának!
Vásároltam tőle [2*4gb DDR3 ramot], tökéletesen működnek!
Az üzlet során teljesen korrekt volt! Jó gyors megbízható! Csak ajánlani tudom!
Aktív témák
Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Társasjáték topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest