Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
seawolf570
aktív tag
Egy nagy pirosat kérnék roni009 kollégának ezért az üzletért. Egy megbízható, korrekt embert ismertem meg személyében. A videokártyát beszámítással vettem tőle, postán előre elküldtem neki az enyémet, hogy meg tudjon róla győződni teljen hibátlan. Amint megkapta és letesztelte, másnap már küldte is az sajátját. Azt kaptam tőle, amire számítottam, pont olyan volt amilyennek hirdette, egy makulátlan darab. Az üzlet előtt meggyőződtem a megbízhatóságáról, vevőként megbízható volt, de most már eladóként is bizonyította, hogy korrekt. Csak ajánlani tudom a vele való üzletelést.
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest