Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
dozzer
tag
Atastock kollegának egy hatalmas pirosat! Ezért:Samsung NP300E5Z-S02HU
Ha már szép nem vagy... legalább hülye ne legyél!
-
h.tamaska
csendes tag
LYRI -nek jár a pirospont a processzorért.
korrekt.pontos,megértő eladó.
ajánlani tudom mindenkinek. -
DomeNet
csendes tag
válasz maxxenergie #39367 üzenetére
Pirospont Maxxenergie részére, egy I3 530-ast vettem tőle.
A processzor tökéletes, az üzeltet könnyen le tudtuk bonyolítani. -
DomeNet
csendes tag
Pirospontot adok Lord Keri-nek.
Egy Kingstone RAM KIT-et vettem tőle.
Szerintem eddig leggyorsabb vásárlásom volt itt. Egy óra sem telt el a hirdertés megtalálása és az üzlet megkötése között.
A RAM pedig természtesen hibátlanul üzemel. -
Lacus MD
tag
Piros medvetalp78-nak ezért az üzletért. Gyors volt!
-
rc007
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék kérni a_tesz részére. Processzort adtam el neki nemrég. Hosszabb időre foglaltam neki a hirdetést, végig tartottuk a kapcsolatot, személyes találkozót is könnyen egyeztetni tudtuk.
Csak ajánlani tudom, érdemes vele üzletet kötni. -
Sareth
senior tag
Kérnék egy pirosat danih kollégának! Innen vettem tőle egy Borderlands GOTY Steam Gift-et és minden renden volt szóval nyugodt szívvel ajánlom őt
-
sirály69
őstag
Egy piros pontot kérnék lizakattila kollégának, ezen üzlet gyors és pontos lebonyolítása miatt!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Üzleteljetek vele bátran.Szerver Hosting Debrecenben
-
Bobrooney
senior tag
Kérnék egy Piros pontot Pokornyik6 kollégának
Ezért az üzletért.Korrekt, gyors, megbízható! Ajánlom mindenkinek!
Minden a megbeszéltek szerint történt. -
liveact
csendes tag
peter_27 fórumtársnak kérek szépen egy piros pontot, ezt vásárolta tőlem,korrekt,megbízható maximálisan.Üzleteljetek Vele!Köszönöm!
Garanciális ügyintézés miatt a fenti publikus címemen elérnek! - Előfordul,hogy sok privát üzenetem van,ezért lassabban válaszolok.
-
Sziszifeca
őstag
Kérnék pirospontot kisgeee kolléga részére, ezt vettem tőle.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Amarth
aktív tag
Kérnék egy pirosat Lord Dragon-nak ezért az üzletért.
Gyors,korrekt üzlet volt.
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
PonPon
senior tag
piros pontot kérnék Johnny Cage fórumtársnak ezért az üzletért: Zalman 7700-AlCu
-
kungzi
veterán
Piros pontot ismételten torcsrent kollégának. A tegnapi nap talált még egy sata kábelt otthon és azt is megvettem tőle. Gördülékeny, gyors adás-vétel volt, mint a tegnapi. Ajánlott eladó!
-
yetir
tag
^Clown -nak szeretnék kérni egy nagy PIROS pontot, akitől egy ZTE Skate Nillkin tokot vásároltam. Maximálisan elégedett vagyok a termékkel és az ajándék fóliával is. A vásárlás flottul ment, gyorsan lezavartuk hála a gyors kommunikációjának!
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy pirosat gabor0077-nek ezért a Little Sister figuráért. Az üzlet menetrendszerűen és példaértékűen zajlott le. Köszönöm!
-
ICON-Net
csendes tag
coulthard -tól vettem egy Kingston 8GB SSD-t!
Minden rendben van, korrekt eladó!
Hatalmas pirosat kérek neki![ Szerkesztve ]
-
toki87
tag
Szeretnék kérni egy pirosat borsi kollégának az AMD prociért!!
-
tomyt
csendes tag
-
tomyt
csendes tag
Kérnék egy pirospontot trl_master fórumtársnak ezért a monitorért :
nagyon szuperül működik, megérdemli!
-
tomyt
csendes tag
-
akoska23
aktív tag
Nagy piros pont Phil Collins kollégának ezért
az üzletért.A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
Pedro_01
csendes tag
Kérnék egy piros pontot darkrush kollégának, mivel számomra értelmes, gyors, korrekt, megbízható vevőnek bizonyult. Az üzlet tárgyát PS2 játék gyűjteményem képezte, aminek adás-vételét utánvételes postával bonyolítottuk le.
Köszönöm!
-
KissLucifer
csendes tag
Szeretnék piros pontot kérni [Ákos1111]-nek, ezért az [Asus EAH4770] üzletért. Korrekt, megbízható, segítőkész személy.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kérni bandon-nak egy piros pontot egy 1tb-os hdd-t vettem tőle utánvéten. Az üzlet alatt semmi probléma nem volt.
Gyors, megbízható ajánlom mindenkinek!A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
microbi
csendes tag
Kérnék egy pirosat scofield88nak.
Ezt a terméket vásárolta.problémamentes üzletfél,korrekt.csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
Hannibal ante portas
Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest