Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
cbr688
senior tag
Megy egy piros vatericsi kollégának a tk85-ös laposért!
-
cseee
csendes tag
Pirospontot szeretnék kérni http://hardverapro.hu/tag/szigeti0509.html a MAC láda miatt.
http://hardverapro.hu/apro/mac_audio_bandpass_lada_elado_csere_fejegysegre/hsz_1-50.html -
Armino78
újonc
Sziasztok,kérek egy piros pontot spae felhasználónak amiért megbizhatóan, becsületesen és sikeresen végrehajtotta az üzletet.Köszi!
-
vwpolopg
őstag
Kérnék egy pirosat laja1971 fórumtársnak ezért a bizniszért
-
tresh
veterán
[netesfiu] -nak kérnék egy piros pöttyöt a SGS üzletünk végett. Korrekt segítőkész
-
v3g374
tag
bodz kollégának egy hatalmas pirospöttyöt szeretnék kérni a
J&W JW-P45D2-ULTRA lapért és a
2x2GB Corsair XMS2 DHX memóért.Az üzletet privátba bonyolítottuk, mert ő válaszolt az én hirdetésemre. Korrekt, kedves üzleti partner.
-
Prof
addikt
Jár egy piros pont John Silver-nek a lépcsőzőgépem megvételéért. Pontos, korrekt, megbízható vevő.
-
feka1204
csendes tag
Kérnék egy pirosat Rick92 tagnak, mert vettem tőlle egy xbox 360 joy-t!
-
ittakary
nagyúr
Egy piros jár pintyesz kollégának, akinek egy SWiF2 ventit adtam el. Sajnos a ventiről az utalás után derült ki, hogy gariztatásra szorul, így majdnem egy hónapos csúszással kapta csak meg a ventit, azonban ezt is hihetetlenül jól kezelte, köszönöm neki Rendes ember, mindenkinek csak ajánlani tudom
-
Denniss
aktív tag
-
ddameinx
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni rico45 -nek. 2*2gb ddr800-as memóriát vett tőlem, nagyon korrekt vásárló, az összeget megfelelően és időben átutalta.
-
zedcon
csendes tag
Piros pontot kérek #Szekig# -nek a
Samsung UE40D6000 3D LED TV eladó üzletért, mert hozzáértő, céltudatos és korrekt vevő volt.Pontos vagyok mert mérnök, de van mikor eldobom az agyam. Lelkes Újonc vagyok 2003 (!) óta :)
-
shadowofthe
tag
Nagy pirosat kérnék H.Ezredes-nek az ASUS gtx 580-áért. Jó üzlet volt!
-
mrterminator
aktív tag
Nagy pirosat tornadoo nak ezért a monitorért Gyors és megbízható eladó!
-
sirály12
őstag
Egy piros pontot kérnék danih -nak a BF3-ért, amit vettem tőle!
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
mrterminator
aktív tag
Szeretnék pirosat davejr nek ezért az üzletért , gyors és megbízható eladó.
-
tornadóó
tag
Kérnék egy pirosat mrterminatornak,előreutalással vásárolta tőlem ezt.korrekt vevő!
█▓▒░░ Szømbªthely ░░▒▓█ 06707034585
-
shadowofthe
tag
Nagy pirosat kérnék H.Ezredes-nek az ASUS gtx 580-áért. Jó üzlet volt!
Előbb kimaradt a link, íme. -
attila.86
tag
Piros jár Driftmester fórumtagnak ezért.
-
hybrid26
tag
Kérnék egy Piros Pöttyöt [Dj Getman] kollégának. [Ezt] a laptopot előre elpostáztam neki. Átnézte és ahogy a hirdetésben is szereplő állapotban találta cserébe visszapostázta [ezt] a gépet. Abszolút szavatartó embernek tartom. Szóról szóra a megbeszéltek szerint ment a csere. Erősen ajánlom mindenkinek.
-
hybrid26
tag
Kérnék szintén egy Pirosat [Pion33r] kollégának. [Tintapatront] vásároltam tőle. Minden a megbeszéltek szerint ment. Korrekt eladó, csakis ajánlani tudom.
-
Kiss67
senior tag
Egy Piros pontot kérnék Misek forumtársnak . Korrekt ,pontos, megbízható eladónak minősült egy laptopeladással kapcsolatban. (T400s)
Ajánlom mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
hybrid26
tag
Kérnék egy Pirosat [GAI] kollégának. Egy 6600 GT VGA-t vásároltam tőle. A kártya a megbeszéltek szerint megérkezett. Remek vásárlás volt, abszolút korrekt eladó. Csakis ajánlani tudom mindenkinek
-
GergőBp
tag
Zozek kollégának jár a . A megbeszélt helyen, időpontban megjelent. Korrekt, megbízható, rugalmas úriember. Egy élmény volt vele üzletelni.
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
GergőBp
tag
Tormento kollégának is jár a . Korrekt vevő. Időben ott volt a megbeszélt helyen.
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
feka1204
csendes tag
Jár a piros pimuci kollégának, mert vettem tőlle egy csavarhúzó készletet ami tökéletes!
-
csendes tag
Ezért az üzletért kérnék ÁDÁMKÁD kollégának egy pirosat.
KRS
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest