Hirdetés
Aktív témák
-
Melack
veterán
Hatalmas pH!rospontot kérek ShadowLordnak ezért az üzletért. Üzleteltünk egy jót, és türelmes vevő volt. Csak ajánlani tudom!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
SQX_Barto
addikt
Szeretnék piros pontot kérni béke kolléga részére a türelméért és korrektségéért ebben az üzletben
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
allein
addikt
Kérek szépen egy piros pontot a tailor kollégának ezért az üzletért, minden rendben van, köszönöm szépen
-
t34
csendes tag
Ezért az üzletért:
[link]
Jár egy piros [planbmokus] kollegának![ Szerkesztve ]
-
Mityu_76
tag
Kérnék egy piros pontot [rob83nak] ezért az eladásért.
"HONDACRX4EVER"
-
madd dogg
senior tag
Ezen ventik vásárlásáért szeretnék kérni pirosat vikingsanyi-nak.
Ezen dokkoló eladásáért és hibátlan működéséért pedig Noumena-t illeti meg a piros.
[ Szerkesztve ]
-
madd dogg
senior tag
Továbbá pirosat kérek a fülesem megvásárlásáért és kiemelkedő rugalmasságáért prof-nak.
Ennek vissza csere lett a vége, de az eladó korrektségéért és rugalmasságáért hatalmas piros pont jár. Az eladó Roltsi89
-
szekfizsolt
senior tag
Sziasztok!
Pirospontot szeretnék kérni makimakom tagnak a sikeres üzletünkért. Ezt az okostelefont vásárolta tőlem. Rendben és gyorsan zajlott az adásvétel.
Köszönettel: szekfizsoltRégebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
madd dogg
senior tag
Lemaradva, de pirosat kérnék még haky-nek a laptopért, amit már fél éve használok, és szépen teszi a dolgát. Erről van szó.
fateless eladónak pedig a 9 cellás akksiért kérek pirosat.
[ Szerkesztve ]
-
PadreHUN
csendes tag
Tiszteletem! Kérnék 1 pirosat
istván 99 ezért 2db DDR memo ....és ezuton kérnék még 1 pirosat istván 99 ezért is 1db DDR memo .... Köszönettel! Tisztelettel! Én.Jónak nem kell ajánlólevél, rossznak meg úgysem segít. A féligazság teljes hazugság.
-
madd dogg
senior tag
Samsung Érintőpanelért megilleti a piros Limefun eladót is.
Olympus alkatrészek vásárlásáért zoo23-at illeti meg a piros.
Tuner kártya vásárlásért t4ch1k0ma kapjon pirosat,
Eladtam egy telót is, a megvételért replikant érdemel piros pontot.
Eladtam a hangkártyám, Sotho vette meg, pirosat neki.
Uhh. Egyelőre ennyi. Jöhetnek a pirosak.
-
sgeri
csendes tag
Egy nagy piros pontot szeretnék adni Wind-Storm kollégának, az általa eladott RAM ügyében, korrekt, gyors, megbízható partner!
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Schiffi fórumtársunknak egy szép PH!ros pontot szeretnék kérni a korrekt vásárlásért.
Aino diitizer
Köszönöm+36702778032
-
Mike83
csendes tag
Üdv.
Szeretnék kérni egy piros pontot a Hitachi GSA-T21N slim-es dvd iróért,gyors pontos megbizható korrekt partner.Köszönöm és az üzletet is.
Üdv.
MikeNe vitatkozz a hülyékkel,mert legyőznek a rutinjukkal!
-
embe
nagyúr
Kérek egy PHiros pont beírást Dj Getman fórumtársnak. Miután megvette tőlem az alaplapom, kérte, hogy a procit jegeljem 1 hétre, mert annak vételárát csak akkor tudja utalni, ha a fizetését megkapta. A megbeszélt időpontban utalta a proci árát.
Korrekt szavatartó ember. Részemről mindenképpen ajánlott üzletfél!
Köszi a vásárlást![ Szerkesztve ]
-
zarayg
aktív tag
Üdv
daniele-nek jár a piros ezért az üzletért. Régóta cimborám, mindig megbízható, ajánlom mindenkinek
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Prof
addikt
Kérnék egy piros pontot madd dogg-nak a sennheiser cx550 fülesért amit vettem tőle. Szépen szól, türelmesen megvárta míg végigteszteltem a hozzáadott gumiharangokat.
-
mycsu29
tag
Jár a piros neil_mullen-nek ezért az üzletért.
"...Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát..."
-
metab
csendes tag
bluemirage kollégának Piros pontot kérek.DD3 Memória , gyári csomagolás, megbízható tag.
-
Dj Getman
csendes tag
-
kathy75
tag
-
dante05
csendes tag
Piros pontot kérnék bodykani kollégának ezért az üzletért . Pontosan a megbeszéltek alapján bonyolítottuk le az üzletet. Pontos és korrekt vásárló.
-
shady9027
csendes tag
Piros jár [norbyka12] kollégának [ezért].
Előre utaltam, becsületesen küldte a csomagot azonnal.
P.ü.-t írj, azt látom is! :)
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest