Hirdetés
Aktív témák
-
pr3torian
csendes tag
Megérett a feketepont adamlukacs nevű inkorrekt versenyzőnek ezért az üzletért, amiért hosszú könyörgésem ellenére sem küldte az árú papírjait, amit az üzletkötésnél megigért többször is! Legközelebb majd korrektebb lesz ha ebből tanul.
♠Asus ROG Strix Z270F Gaming♠Intel i7-7700k@5.0GHz♠Corsair LPX 16GB 3200MHz♠EVGA GTX 1080 Ti SC Black Edition GAMING♠EVGA Supernova 750W G3♠EVGA CLC 280♠Aerocool Predator X3♠LG 34UC79G UltraWide™ 144Hz♠ Asus ROG Orion♠Logitech G910 Orion Spark♠Logitech G502 Proteus Core♠iPhone XS Max 64gb♠
-
Geller72
veterán
Szeretnék kérni egy pirosat Sixty21 kollégának ezért az üzletért. Köszönöm a lehetőséget.
Geller -
uzletsor
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy FEKETE pontot adni liveact -nak
ezért az üzletért.
Megbeszéltük nagyjából telefonon a helyet és az időt, hogy találkozunk és ha minden oké megveszem.. Én ott voltam kivettem a pénzt a bankból, majd jön az SMS (nem felhív), hogy sorry de másik vevő megvette.
Én nemtudom de nekem ez már fekete pont, nagyon rosszúl esett!!!!!!!!
Persze mindenki saját maga döntse el. Én ilyet SOSE csináltam, ami már megvan beszélve.....
üdv további szép napot mindnekinek.
Tisztelet a másik iránt, és köszönöm akik vissza írnak, akik meg nem azoknak... fapapucs.
-
fagylalt
senior tag
válasz uzletsor #30953 üzenetére
Szia!
Ezt nem ide, kell. Ide csak a pirosak jönnek.
Itt a helye. -
uzletsor
csendes tag
válasz Geller72 #30956 üzenetére
tudod az a vicc, hogy nem is az érdekel, hogy nem lett az enyém, hanem, hogy átvariálta a mai napi életemet mert nekem is közbejött valami vagyis volna.. de azt lemondtam és most amiatt több ezer ft os károm lett belőle.
Tisztelet a másik iránt, és köszönöm akik vissza írnak, akik meg nem azoknak... fapapucs.
-
maxxenergie
senior tag
1989rigo számára egy pirospont ezért az üzletért. Rugalmas, pontos korrekt üzletfél, csak ajánlani tudom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
maxxenergie
senior tag
gaaber74 kollégának egy piros pont ezért az üzletért. Ajánlani tudom mindenkinek.
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Nhar
csendes tag
nmara2 kolléganőnek egy pirosat kérek a vásárlásért, megbízható vevő, ajánlom mindenkinek.
"... a szél hátán járj mindig és arcodon ragyogjon a nap. A végzet szele repítsen a magasba, hogy fenn táncolj a csillagokkal..."
-
ricshard444
veterán
-
Video-ton
csendes tag
-
embe
nagyúr
Kérek egy phiros pont bejegyzést tomtom0802 fórumtársnak. Cseréltünk.
Én adtam ezt a Spire hűtőt, cserébe ezt a Belkin firewire kártyát kaptam.
Minden rendben ment, ajánlott üzletfél! -
gabo9201
senior tag
Kérnék szépen egy pirosat steinmacher kollégának.
Ezt a kártyát vettem tőle, előre utaltam, minden rendben ment.Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
berylll
csendes tag
http://hardverapro.hu/tag/akosakosz.html kollégának jár egy nagy piros, a közös üzletünkben nyújtott korrekt magatartásáért.Mivel a szóban forgó üzlet időközben törölve lett,azt linkelni már nem tudom.Bocs.
-
törölt tag
pirosat kérek ch003067 fórumtársunknak ezért az üzletért.
-
lujó55
addikt
Kérem a soron következő pirosat oza fórumtársnak, aki vitt néhány ventit a készletből. Minden a megbeszéltek szerint alakult.
-
tazkir
csendes tag
Piros pontot kérnék zoltan7611- nek, ezért az üzletért, minden renben zajlott !
-
r4z
nagyúr
energy4ever kollégának jár a piros pont az energiaitalbizniszért. Hiba csúszott a számításba általam, de maximálisan korrekt volt.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Entrecampos
csendes tag
Nagy pirospont jár terminator17-nek, ezért a lapért.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
hello
egy piros pontot kérek herby kollégának pontos és megbízható vevő ezt a HDD-t vette tőlem.
üdv: saril
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
GLOCK34
aktív tag
Pirosat kérnék darth_revan fórumtársnak ezért az üzletért. Köszönöm!
-
Tiby_83
tag
Kérnék egy pirosat Roachy kollégának a Geil ramok eladásáért! Nagyon korrekt eladó, ajánlom mindenkinek!!!
Üdv! -
pappkarcsi
senior tag
e00dgy-nek kérnék egy piros pontot!
dirt3 promo kódot vett tőlem. hirdetés ugyan nem volt, hozzászólásban találtuk meg egymást, de precízen, gyorsan zajlott le a vásárlás. kiváló, ajánlott vevő! A+üdv!
[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
hazai
tag
Szeretnék kérni egy pirosat [GaburroSan
ezért az üzletért [link][ Szerkesztve ]
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
blox
csendes tag
tamasy piros pont mirrors edge x360 játék vétel
-
blox
csendes tag
-
Almanach
csendes tag
válasz Krissz5435 #30744 üzenetére
Re Krissz5435 kollegánap a bizniszért
http://hardverapro.hu/apro/basetech_cost_control_3000_fogyasztasmero_aljzat_3/hsz_1-50.html
Kérdezz, s én válaszolok
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- ASUS VivoBook X556UQ (i5-7200U, MX940, 8GB DDR4, 256gb SSD)
- CANON PwerShot G3X
- iMac 21.5" 4096x2304 3,4GHz i5 8GB DDR4 Radeon Pro 560 4GB 1TB + billentyű
- Mechanikus billentyű (taktilis/tactile) kapcsoló vásár (Akko, outemu)
- Jó ideje mellőzött, tesztelt, pormentes Chieftec iARENA GPA-500S8 80+ 6+2pin VGA csatival
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest