Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
Aktív témák
-
Najz
tag
Nagy piros pontot szeretnék kérni Dangerzone kolégának az üzletért nagyon korrekt segitőkész fórumtárs
Lassan járj többet mész. Esőben a nyílt difi is sperr
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Megszületett Playstation1 fórumtársunk első pirosa. Azt kaptam és akkor, ahogy megbeszéltük. Bicajt vettem a lányomnak.
További sok sikert.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Borokafa
őstag
Rómeó kollégának kérnék PIROS pontot, korrekt partner. Az üzlet tárgya egy P4 651 CedarMill proci
[ Szerkesztve ]
-
Revenge
tag
Kérnék egy pirosat WestCoast92-nek. Gyors, pontos üzleti partner mindenkinek ajánlom!
Párhuzam---> informatikusok és kurwák között: "Úgy lesz informatikus valaki, ahogy egy ártatlan lány eljut az emberiség legősibb mesterségéhez: először kíváncsiságból csinálja, aztán kedvtelésből, végül pénzért."
-
Sanchez638
addikt
-
methandi
tag
Pirosat plz [xuser]-nek amiért elvitte a Pioneer erősítőmet tegnap.
Arany felvásárlás, értékesítés..info PM, telefon. Hardver felvásárlás nyomott áron, azonnapi kp Pesten.
-
xuser
tag
piros pontot kérnék [methandi]-nak, ezért az üzletért [link]
-
kovimester
aktív tag
Kérnék egy PIROS pontott SprintZozo kollegának vettem töle egyNokia N85
megbizhato és rendes elado!!! -
Laraxior
titán
Ezért a procihűtőért kérnék egy pirosat Tonyius777-nek.
Utaltam,rendben érkezett a cucc.ill ezt a processzort is megvettem politomi kollegától. Korrekt volt az ügyintézés
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
GRAY MISKOLC
csendes tag
Kérnék egy pirosat colos890721-nek ezért az üzletért, nagyon korrekt eladó, nagyon korrekt és rugalmas árakkal !!!!!!
Nincs lehetetlen csak tehetetlen Ember.
-
colos890721
tag
Kérnék egy pirosat KukkSteve-nek eme nagyszerű Noti Business-ért!
colos890721 felhasználónak 176 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! https://www.faceboook.com/compharvest https://comp-harvest-kft.business.site/
-
smiti
veterán
Pirospontot érdemel InVino86 - nak, egy Cooler Master Hyper 212 plusz- t vett tőlem.
Megbízható pontos fórumtárs, csak ajánlani tudom !
[ Szerkesztve ]
-
KukkSteve
senior tag
válasz colos890721 #42617 üzenetére
Természetesen colos890721 barátom immáron is korrekt volt, egy Laptop volt az üzlet tárgya! Nagy piros pontot kérnék
[ Szerkesztve ]
A számom az adatlapomon. ;)
-
smiti
veterán
Jár egy piros pont szepsy -nek is, én vásároltam tőle egy Scythe Ninja 3 hűtőt.
Előre utalásos , postázós bizniszünk volt. Bátran ajánlom a vele történő üzletkötést !
-
smiti
veterán
Jár még a piros pont beluschi -nak is az Itt hirdetett portékáim megvásárlásáért.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki zökkenőmentes és gyors üzletre vágyik !
-
dana1965
csendes tag
Macko20 PIROS PONT!!! Rendkívül segítőkész! Minden vásárlónak bátran ajánlom!!!!
-
beluschi
tag
Kérnék egy piros pontot smiti fórumtársnak a coolink és ac ventillátorokért.
Gyors és pontos üzletfél, hibátlan árukat kaptam. Mindenkinek bátran ajánlom!
Homeworld forever
-
Sanyi.mTs
addikt
piros pont Pazzi-nak GT5 eladása végett. (mivel mást is hirdet, lehet, h majd kiveszi ezt a terméket a hirdetésből). gyors és rugalmas volt.
[ Szerkesztve ]
-
Jamy01
csendes tag
Mehet a piros [InVino86] kollégának a [táp-üzletért] !!!
Így gyorsabb: O6 2O/8OO8-444!
-
serafhun
csendes tag
Nagy nagy nagy Piros pont csoola üzlet társnak, hogy gyorsan, és megbízhatóan vettem tőle egy Lg kp 500-as telefont.
-
anvigh84
csendes tag
Piros pont MP4-23-nak a fasza ramokért!
Andrew
-
Chiller
őstag
Pirosat szeretnék én is Dárenbézer kollégának, új kijelzőt rakott a 3810TG notimba
-
RuLeZz007
tag
Piros pont jár DavideX-nek, gyors,megbízható. Alaplapot üzleteltem vele.
Üdv.: Patrik
-
BRIKLY
veterán
Devin92devin fórumtársnak kérnék egy PIROS pontot a VGA cseréért! 9500GT<--->2900GT
-
BRIKLY
veterán
knapci fórumtársnak kérnék egy PIROS pontot azAlaplapért!
[ Szerkesztve ]
-
Amarth
aktív tag
Alpachino kollégának kérnék egy pirosat ezen ramok megvételéért.Korrektül fizetett,nem volt semmi gond.
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Csorosz
aktív tag
Elmaradásokat szeretnék pótolni:
Mindenki megérdemli a pirosat a felsorolásban, hozzájuk bátran fordulhattok, megbízható partnereknek bizonyultak.Ezért a ramért fórumtársnak Perry-sama. Személyes átvétel volt. Pontos.
Jaysy kollégának ezért az üzletért. Előreutalássl ment a biznisz. Postán küldtem a lapot
XFX lapért jár a piros Vasutass fórumtársnak is. Előre utalt, dpd-vel kapta a csomagot. Jó aprós, ajánlom.
Kedvenc ramjaimat vitte el Klac.
Neki is jár a piros. Előre utalt, dpd-vel kapta ő is meg a csomagot. Ajánlom!"Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
sota81
csendes tag
Piros pontot kérek emerico2004 kollégának ezért az üzletért. Korrekt eladó, hihetetlen gyorsaság és pontosság jellemzi. Mindenkinek ajánlom!
"Csak a bolond hisz abban, amit soha sem látott." - Kevin Costner, Waterworld
-
szkury
aktív tag
Pirosat kérek cukorborso01-nek ezért az üzlet-ért!
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest