Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
3103nwlmi
csendes tag
Szeretnék nagy PIROSPONTOT adni d!sCm4st3r kollégának a házért amit vele cseréltem!
Korrekt üzlettárs ajánlom mindenkinek! -
cserkész
tag
szeretnék egy pirospöttyöt Pug forumtársnak a kiváló ram pár-ért korrekt eladó,ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
Vigilante
őstag
Piros pontot adnék d!sCm4st3r kollégának, ezért a kifogástalanul működő hűtőért!
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
SuPeSoft
tag
Küldenék egy piros pontot d!sCm4st3r kollégának,a megbeszélt idöpontban ott volt az üzlet rendben zajlott. Erről az üzletröl van szó
-
SpeedR
őstag
Kérnék egy nagy piros pöttyöst w.daywalker kollégának, az egyik legkorrektebb eladónak. Ez volt a biznyicc tárgya.
-
sisi900
tag
Egy hatalmas piros pontot kérek ch003067 fórumtársnak a hibátlan és gyors korrekt adásvételérttakeMS 512mb DDR2 533MHz CL4
Köszi még egyszer!!!Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
őstag
-
Borzaszto
csendes tag
Üdv!
Piros pontot szeretnék javasolni neo74OSX
fórumtársnak a kiváló üzletért!..A 8GB-os MicroSDHC kártya jól teszi a dolgát!
Korrekt, megbízható eladó!
[ Szerkesztve ]
PÜ-re azért - ha csak egy nemleges válasszal is - illenék válaszolni!!! - ha már többször is bejelentkeztél annak kézhezvételét követően!!! Nem értem!! Ha nem aktuális a hirdetésed, miért nem törlöd????!!!
-
tag
Piros pontot kérnék retromania fórumtársnak ezért [link] az üzletért fifa 11 vettem tőle bonttlan csomagolásban ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést
Üdv Gabson
-
balu72
tag
whiteratnak kérnék egy pirosat a szuper kormányért!Minden a megbeszéltek szerint zajlott.Tisztelet!
"balu72 felhasználónak 263 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi "ph megbízhatóság" fórumon!"
-
pumesz83
csendes tag
Piros pont ChuckyOsb - nak a rendben lezajlott üzletért!!!!!
"minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!" a Witcher kupon már elment.... sorry!
-
törölt tag
Piros pötty jár mester zoli -nak, ezért az üzletért.
-
hattrick
tag
geezer fórumtársnak piros pont, mert egy kiváló Cowon S9-es lejátszót adott el nekem, nagyon segítőkész kolléga, csak ajánlani tudom
[ Szerkesztve ]
a 7 törpe meghalt, Hófehérke már nem szűz, s Te még hiszel a mesékben?
-
kisfer
aktív tag
3 piros pontot kérnék jer1cho kollégának akitől Far Cry , Dead Space és Prince of Persia játékokat vettem.
Gyors és korrekt eladó.Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat veto02-nek ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Gabir
aktív tag
(dupla hozzászólás volt)
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
( dupla hozzászólás volt, ezért így tudtam csak törölni a fölöst )
[ Szerkesztve ]
-
balazs91hp
csendes tag
-
8
senior tag
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Byga007
aktív tag
Szeretnék [JANIKAKA] kolegánknak egy hatalmas piros pontot kérni a gyors lebonyolításért, csak ajánlani tudom mindenkinek, a termékkel is megvagyok elégedve
A termék [link]
Üdvözlettel Gábor
[ Szerkesztve ]
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
Arany1
csendes tag
Ajánlani tudom csak SzlobiG nevű tagot!
Gyors, megbízható!
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest