Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
foxyr
tag
Pirospötty Speed(R) kollégának. 1 héttel ezelőtt félretett cuccokért eljött, nem mondta le...Mindenkinek kifejezetten ajánlom.
-
dome34
csendes tag
pirospont XRezs kollágának két nap alatt megkötöttük az üzletet átutalással, postával mindennel
[ Szerkesztve ]
-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!
-
hucsikoi
senior tag
Kicsi Huszár részére kérek egy jópontot.
Korrekt megbízható partner.Csak ajánlani tudom. -
kavicssli
addikt
Mateeekollegának kavicssli ismét 1 pirospontot kérne!Megbizható korrekt srác akivel öröm üzletelni..és nem 1-2 DVD áráról van szó
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Aszem
aktív tag
pegazus-nak megy a piros
Yamaha -Epi 500-Sony CDP-X33ES -Denon Dcd 2560 DCD-3560 Esetleg ezek is eladóak lehetnek,de nem minden áron
-
Joces
senior tag
batmab
johniee
Aszempiros!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
:)
-
hyster
csendes tag
Corsa1 korrekt,megbízható partnernek bizonyult megérdemel egy piros pontot
-
Ragadozó
Ármester
Lista frissítés:
DeltaPower
G.I.JOE
pegazus
cowboy_bebop
KVamikaze
Joces
kariad
Speed(R)Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
public73
senior tag
Susnyas fórumtársnak egy pirospontot szeretnék a zalmi cooler üzlet kapcsán!
korrekt, pontos vevő!
mindenkinek ajánlom! -
pegazus
senior tag
Aszem kolléga korrekt, gyors partner és még a csokit is szereti
-
spln
tag
Lord Dragonnak is mehet a pont!
Megbízható, gyors üzlet és frankón csomagolt cucc![ Szerkesztve ]
"Danger! Avoid death!"
-
hucsikoi
senior tag
Uraim gomba 2000 részére is kérnék egy pozitív bejegyzést.Szintén nagyon korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
csuha
tag
Cerebellum -nak 1 nagy piros pontocska!
Ez van... de nekem több kell, ez van... hát tegyél érte...
-
őstag
Pirospont jár Sopi-nak a hibátlan SD ramokért. Mindenkinek ajánlom, korrekt!
-
DeSanto
őstag
Szeretnék köszönetet mondani az alábbi fórumtársaknak:
SimonYana Neki 2 köszönettel is tartozom mivel 2 dolgot is vettem tőle 1 hét csúszással és ugyan olyan korrekt volt mint először!
Ősember
Zájec
bOtX
XirtamKöszönöm nekik a korrekt és pontos üzletet!
-
SimonYana
addikt
DeSanto -nak pirospont,mert egy nagyon korrekt vevő!
® SimonYana ®
-
Akibooy
tag
Pirospontot kérnék "szak33" kollégának, gyors, pontos, megbízható eladónak bizonyult.
Csak ajánlani tudom.
Köszönöm az üzletet.
Akibooy felhasználónak 73 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
addikt
Hammon Serra asszem senkinek sem kell bemutatni az úriembert, hatalmas pirospont a gyors és korrekt ügyintézésért.
-
phoenix56
tag
Tisztelt nola kollégának egy hatalmas piros pontot a korrekt üzletért
Thousands Of Thoughts, bvdub = Brock Van Wey
-
Ra3
őstag
-
.:Kristian:.
addikt
Ultram3jor -nak jár még egy piros pont, 2. kártyát vettem tőle, ezzel se volt gond.
-
ordogboc
tag
sch_balázs korrekt.úgyh pirospotty
-
pokol ura
senior tag
Banditnak; Hammon Serrának; Schenker88; nándika; cerebellum kollegáknak pirospötty
[ Szerkesztve ]
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
dome34
csendes tag
egy nagy piros pont dárenbézer
fórumtársnak a korrekt és gyors üzletért (átutalás után még az nap küldte az alaplapot ami már másnap meg is érkezett tökéletes állapotban)-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!
-
Cleinor
tag
HERR Z-nek is egy naaagy pirospötty a sikeres üzletért, s az udvarias ,vevőközpontú magatartásáért!
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat ugyan az. Gyakorlatilag nem..."
-
varga911
senior tag
Pirospont TopaMo kollégának!
Mindenkinek csak ajánlhatom! -
ErnTrader
csendes tag
Fekete pont kiosztását/illetve annak elbírálását kérném "[Gabe123]"-nak.: Incorrect üzleti magatartásért.: Miszerint előzetes egyeztetésünk hatására azt állította, hogy átutalt egy bizonyos összegget, miközben ezt nem tette, majd többszöri üzenetküldésem után sem volt hajlandó visszajelezni, holott utolsó belépéseit megfigyelve többször lehetősége lett volna rá...és ezzel hátráltatta az üzletemet.
[ Szerkesztve ]
+36205350581
-
nokiauser
aktív tag
Nagy piros pötty kéretik berajzolni Rozs fórumtársunknak, korrekt árképzés, pontos találkozó és hibátlan áru okán.
-
őstag
Egy Nagy piros pontot szeretnék adni pimmi kollegának a nagyon korrekt üzletért.
Üdv:Attila
-
pimmi
senior tag
Egy pirosat ítélek totya694 sorstársnak, korrekt, rendes, és még beszélgetni is lehet vele ami manapság elég ritka.
-
nola
újonc
phoenix56 társunk megérdemel egy pozitív bejegyzést, mert korrekt, megbízható üzletfél.
[ Szerkesztve ]
E6400, Asus P5B-Deluxe, AC Freezer7, 2048MB Corsair VS 533MHz, Gigabyte 7600GT SilentPipeII, 2x WD 320GB, Antec P180 + 4x 12cm, CM IGreen 500W
-
Jákusz
csendes tag
ErnTradernek jár a pirospont korrekt eladó
-
kjany
tag
Tommer fórumtársnak egy pirospont, gyors, pontos üzletfél.
-
baleee89
aktív tag
piros pont jár rick4 kollégának! biznisz allat végig korekt volt és megbeszéltek szerint járt ell!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
Tommer
tag
kjany kollégának is jár egy pirospont!
Nagyon korrekt és gyors üzletfél!
(Ja látom én is kaptam! Szuper! )[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen
-
hülyegyerek
addikt
Üdv.
Egy LGA lefogatóra volt szükségem,amit a megfelelő topikban meg is említettem.04ahgy kolléga egyből jelentkezett,és vállalta,hogy hogy postaköltségért cserébe elküldi az övét,ami egy nagyon pozitív csalódás volt.Eléggé meglelpődtem,hogy vannak még ilyen segítőkész emberek,szóval ha esetleg üzletelnétek vele,forduljatok bizalommal hozzá.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
batmab
senior tag
Üdv!
pirosat kérnék Ricko - nak is,a töle vásárolt 6600gt tökéletes...
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
johniee
senior tag
Retekegérnek megköszönném a remek Zalmanos 7600GT-t egy Piros pötty formájában
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Dj Sügi
őstag
Előre utaltam a lét és J03Y fórumtárs aznap postára is adta a cuccot!!!
Hatalmas pirospont neki, tudom ajánlani...🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
sNORh
addikt
rawe-nak egy pont
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest