Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
paxxi
csendes tag
tkesy-nek egy piros pont, korrekt biznisz partner, és megbízhatóan pontos!
-
szecska24
tag
5teve-nek pirospont jár a prociért! Ajánlom másnak is.
-
Ivanh
senior tag
greatchaos kollégának kérek pirospontot, több ok miatt is...
Egyrészt a múltban történt (de nem feledett) sikeres üzlet miatt, másrészt más fronton történt segítségnyújtása miatt (vannak dolgok , amit még a moderátorok se tudnak elintézni, Ő megtette....
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
N_A_S
veterán
Az alábbi fóramtársaknak jár a piros. Maximálisan korrektek és pontosak voltak a bizniszeknél!
sata?? C2D procim cseréltem vele AM2 félkonfigra
gban 2 hangkártyát vettem tőle
RZS tőle 8800GT-t vettem
zso73 8800GT-t vett tőlemhttps://tinyurl.com/phnas
-
Joci??
senior tag
N_A_S kollégának én is szeretnék egy piros pötyi! korrekt, pontos ember!
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
bnss
veterán
Nagyon nagy piros pötty futárnak a maximális korrektségért.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
DarthRevan
tag
Pirospont jár kreator-nak, korrekt és nagyvonalú vevő!
-
XuChi
addikt
Piros pöttyöt adok Letix kollégának a P4 prociért.
Ajánlom mindenkinek. Korrekt és gyors.
-
Kaics
aktív tag
-
Norb3rto
őstag
greatchaosnak piros pont korrekt és gyors ügyintézésért
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
HolyFire
aktív tag
Akiknek pirospont jár:
-picur10
-buherka (két nesteáért adott két procit )
-Axel(diid)
-PrintszkrínNeeee!!! Csak a rumot ne!!!
-
tag
Pirospont:
drpele-nek
FreezeR-nek
kZH-nak -
Thomas1
addikt
Piros pont a gyors és korrekt biznicért lsc-nek.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok!Attila 134-ről mit tudtok??
utdetailing.hu
-
m4rc!
őstag
Nagy pirospont tts-nek a két remek hűtőért!
We are analog players in a digital world
-
Ivanh
senior tag
zerone kollégának egy pirosat kérek!
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Kaics
aktív tag
válasz tibcsi0407 #6268 üzenetére
Így ebben a formában semmit.
Sokat segít, ha tudod a pontos nick-jét.
-
Ősember
őstag
jozef72
nem szoktam senkiröl sem közelebbit irni, az utobbi napokban meg végképp nem, mert elég sok dolgom van, de most kivételt kell tegyek
a fent megnevezett uriemberrel utánvétes üzletet bonyolitottunk volna le, de én valamiért nem utánvéttel küldtem, hanem csak ugy elpostáztam neki egy nem filléres ramot... erre mit csinál??? még helyben a postán feladja nekem csekken az ellenértéket. eszem eldobom
aki megnézi az adatlapját láthatja, hogy 24 napja regisztrált, tehát semmibe sem került volna neki ujra regisztrálni és ujbol üzletelni, de nem ezt tette
szoval ö az én aranyemberem ebben a honapban hatlamas pirosat neki______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
tibcsi0407
félisten
Ez a pontos nick,csak egybe kell írni:Attila134. láttam a http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -n ,hogy -3 pontja van,de ezt nem tudom miért kapta.Jelentkezett a hírdetésemre,amiben c2d e4300-ast kerestem, meg is kötöttük az üzletet,elutaltam neki 10k előleget a 15-ből,de a proci még sehol sincs.Tegnapelőtt utaltam neki a pénzt és azt mondta,hogy a procit feladta,erre ma azt írta msn-en,hogy csak ma volt ideje feladni.Ezért kérdezem,hogy ti mit tudtok róla,mert nem lennék valami boldog,ha átvágna.Ezért voltam rá kíváncsi,hogy mire kapta azt a -3 pontot.Mert ha proci később érkezik meg,az nem baj,de ha nem érkezik semmi,az már egy kicsit húzós.A válaszokat előre is köszi.
utdetailing.hu
-
Ősember
őstag
válasz tibcsi0407 #6273 üzenetére
akikkel jobb vigyzni üzleteléskor... társtopik
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
válasz tibcsi0407 #6275 üzenetére
nálad a cime... fenyitsd be és követelj egy fényképet a feladovevényröl. ha kifogásokat keres akkor már bucsuzhatsz is a cucctol. tul sok lenne a véletlen egybeesés nem létezik, hogy ma valakinek ne legyen egy kamerája vagy a telefonján valami gány fényképezö...
[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
RoyalFlush
őstag
válasz tibcsi0407 #6277 üzenetére
Ősember: A neki való topic inkább ez: Jelentsd a csalókat és az üzletrontókat az apróhirdetéseknél!
Itt találkozhatsz a srác nevével, többen is említik
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Akibooy
tag
Piros pöttyöt "xcarlos" kollégának.
Akibooy felhasználónak 73 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
rup1u5
nagyúr
válasz tibcsi0407 #6277 üzenetére
ez azért már durva! nem semmi a srác!
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Ősember
őstag
válasz tibcsi0407 #6282 üzenetére
fizesse be még ezen a héten, holnap menjen el bankba és készpénzt vigyen be, hogy azt holnap meg is kapjad. ne hagyjad, hogy kifogást keressen, hogy "jaj nincs ideje"... ha volt ideje kieszelni a hülyeségét legyen ideje jová is tenni. a lényeg, hogy ne hagyjad, hogy ö irányitson, mert abbol sosem lesz pénzed. egyszerüen követelned kell és elég nyomos indok, hogy nálad van a cime. mert ugye bár te sem szeretnéd, ha le kellene menni és manuálisan kellene visszakérni a saját pénzed
-
Ősember
őstag
válasz RoyalFlush #6284 üzenetére
lehet, hogy 2 nappal ezelött ezt mondta, de még ez után is érkezett bejelentés... szánalmas egy ember...
-
szejc
aktív tag
Üdv
Piros pont Joces -nak!!
Az alaplap megérkezett!!
Gyors precíz alkuképes megbízható (előre utalás)üdv
szejcThings used to be simple when apples and blackberries were just fruits.
-
xcarlos
csendes tag
Nagy piros pont "nándika" kollégának a gyors és zökkenőmentes ügyintézésért!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=xcarlos
-
KTU
addikt
Piros pont greatchaos-nak!!
elhozta a ramot Kecskemétre, vasutas sztrájk közepette, és nem mellesleg a ram teszi a dolgát rendesen!"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
greatchaos
addikt
Norb3rto - korrekt vásárló
KTU - korrekt vásárló, nem kevésbé jó beszélgetőpartner
mindketten pirospontot érdemelnek!
-
LordVader80
őstag
bonaparte77 -től vettem utánvétellel egy telót, minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt csomagolás, gyors postázás, ajánlani tudom csak
eznekívül, mint állandó vásárlójuk, piros pont boba6 és Rhino666 és Padre71 kollégáknak a korrekt beszerzésekért, legyen az CD vagy akár Laptop vagy akrámi
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
addikt
listván piros pont, baromi korrekt eladó!
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
hucsikoi
senior tag
boszorkány kollégának javaslok egy jópontot,nagyon korrekt vevő.
Üdv
-
buherka
addikt
tigerscorpio-nak piros pont
Korrekt és megbízható forumtárs.
A megbeszéltek szerint zajlott a postai utánvét.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Ivanh
senior tag
EQMontoya úrral ismét sikeres biznisz.
Kérem a pirosat neki!!!Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
mykes
csendes tag
ahogy a Heroes fanok szokták mondani: Kaics for President!
korrekt eladó, az első ilyen vásárlásom nem is alakulhatott volna jobban -
hucsikoi
senior tag
avman és steviewonder kollégáknak is kérnék egy-egy piros pőttyöt a nevük mellé.
Üdv
-
Hitman
aktív tag
afterburner_ kollégának egy nagy pirospont jár !
-
zerone
tag
Ivanh-nak egy piros pont. Nehezen tudtunk találkozni ugyan, de akkor házhoz is jött.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest