Hirdetés
Aktív témák
-
shteer
titán
levi1108 kollégának kérek pirosat, mert abszolút korrekten járt el a vállalt garancia ügyében - bár mint kiderült, nálam volt a hiba
szerintem jónak tűnik..
-
snowliiii
csendes tag
Piros pont shark300-nak a nagyon gyors és igazán korrekt tranzakcióért!
[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
kbalazs26
csendes tag
Pirospont Pala1989 -nek a gyorsaságért és a bizalomért ebben az üzeletben.
-
h4xor
tag
w.daywalker rendi uzletember es nem banta hogy elkestem 10 percet. +1
-
Zozoka73
tag
Üdv!
Egy piros pontot szeretnék kérni kre kollégának, aki már másodszor volt pontos és segítőkész az üzletelés során! (The business)
Z.
-
őstag
Gazdagodjon egy piros ponttal BraveHeart fórumtás ezeknek a jó kis ramoknak az eladásáért. Ajánlom mindenkinek, aki az üzletelésben a személyes találkozót részesíti előnyben.
-
plaschil
aktív tag
chooky kollégának egy pirosat kérnék a hűtőért, ventikért.
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
Volkov
senior tag
üdv!
Nagy pirospont jár magul-nak, kártyaolvasókat vett tőlem.
:)
-
plaszy
őstag
csilla145 kolléganőnek piros pontot adnék, mivel a T7700-as proci szerencsésen ideért hozzám. Korrekt eladó. Ebből a gépből való.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
norbx
aktív tag
piros pontkissdvd forumtarsnak a memoria kartyaert.gyors pontos gondnelkuli uzlet volt.
-
őstag
Eddy5589 kollégának igényelnék egy pirospontot a kitartó türelméért .
775-ös lapot + Xeont vásárolt tőlemKöszönöm
[ Szerkesztve ]
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
embe
nagyúr
Egy Shteer úr részére, minden simán ment, eme pendrive tekintetében.
-
embe
nagyúr
Jár még 1 Shteer úr részére, eme cuccért.
-
kissdvd
csendes tag
Piros Pont norbx kollegána a bizalomés és a gyorsaságért az adás-vételben.
Happy dreamer
-
palya79
csendes tag
kymera fórumtársnak én is nagy piros pontot szeretnék adni a sikeres üzletért.
A PÜ-kre gyorsan reagál, tisztelettudóan válaszol.A csomag megérkezett, csomagolás remek...
Mint eladót ajánlani tudom.
-
danati
senior tag
Fel kollégának szeretnék kérni egy szép nagy piros pontot. Csak ajánlani tudom, előre utaltam neki, megbízható, gyors és türelmes.
Egy Laing DDC-1T szivattyút vettem tőle, ami tökéletesen teszi a dolgát.[ Szerkesztve ]
-
DjVktr
csendes tag
Sziasztok!
Piros pontot bazsiking78-nak, a gyors, korrekt vásárlásért! (előreutálásos vásárlás volt), minden rendben zajlott!
Ez volt az üzlet tárgya.
-
utánvétel
aktív tag
Pirospont KillHates -nek a jó kis monitorért.
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
mandju
senior tag
pirospont Gaba-nak, ismét ment minden, mint a karika csapás...
az üzlet tárgya egy Audigy hangkártya volt. [link]
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mandju
senior tag
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
törölt tag
pirosat kérnék grade-nek, nc6000 típusú notit vett tőlem. a Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek topikban láttam, h notit keres. személyes tali, gyors teszt, minden a megbeszéltek alapján történ.
-
O.G
csendes tag
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 2700x+2080TI+MSI Carbon lap+16GB ram/ Fanatec ClubSportWheel & F1 kormány
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest