- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
Játékos #8922 üzenetére
Sziasztok!
Időközben teszteltük a gépet (Mi Pro2), de idő hiányában összesen 30 km-t ment a kislányom az akksitöltés óta, és most mutat 65%-ot maradéknak. Nekünk a 60km tökéletesen elég lenne, amit szerintem kényelmesen teljesíteni fog. Ezt a 30-at Sátoraljaújhely és Sárospatak környékén teljesítette, ahol bőven előfordul dimbes-dombos terepviszony.
Ami viszont kellemetlen: nem tudjuk sehogy aktiválni a "tempomat"-ot, és hosszú távon elég fárasztó tartani a kart. M365 Tools szerint be van kapcsolva, de a gép nem ért ezzel egyet.
Van valami más módszer az aktiválására esetleg?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Játékos
addikt
Köszi mindenkinek!
1. nem tudtam, hogy a pro2-ben ekkora az akksi, ~10Ah-ra emlékeztem.
2. a Rita adapter durván jó cucc, de alig kapni valahol, viszont ha van, akkor 70€, ahhoz még kell akksi is. Ebben a formában 50000 Ft körül van az akksi upgrade.Viszont nagyon jól működik, legalábbis a bemutató szerint.
3. Reggie0: a 42V-ot a “pót töltő”-re értettem. A gyári töltő, ha jól olvasom, 42 Voltos. Szóval, ha nem akarom nagyon szétszedni a gépet, meg pót akksit rögzíteni a vázra, akkor lehet nálam egy akku pakk, olyan csatival, mint a gyári töltőé, és pihenő időben lehet vele tölteni a gépet. Ebben az esetben gondoltam, hogy jó lenne a 42V.
Értem, hogy kisebb feszültség is töltené a kifogyófélben lévő gépet, igazad van.
Összességében úgy néz ki, hogy egy Pro2 lesz a befutó, ha nagyon kell, akkor egy 2-3Ah-s vésztöltőt tudok olcsón készíteni… -
Játékos
addikt
válasz
DigitXT #8894 üzenetére
Köszi ismét mindenkinek!
Körvonalazódik lassan egy elképzelés:
Xiaomi 1S pl. Ha ezt megtoldom 20 db (vagy 30??) 3400mAh-s 18650-es cellával és azt párhuzamosan bekötöm a gyári akksival, illetve valahogy tudom rögzíteni a gépen, akkor “nyertem”? Vagy van valami buktató? Az 1S-t lehet úgy bontani, hogy baj esetén vissza lehessen állítani gyári állapotba?
Előre is köszönöm! -
Játékos
addikt
Köszi mindenkinek a választ, elég egyöntetű volt, megértettem.
Ebben az esetben kiesnek a 100k körüli gépek, pedig reménykedtem. Nincs olyan, aminek cserélhető az akksija? Vagy szereljék egyet 18650-es cellákból, ami elfér valami kistáskában, és töltsük a gépet út közben ? Mi jöhet szóba? Esetleg a 12 Ah-s akksival szerelt gépekhez mennyiért lehet hozzájutni?
Köszi szépen! -
Játékos
addikt
válasz
DigitXT #8884 üzenetére
Köszönöm, hogy segíteni próbáltok!
Motor nélküli rollerrel simán kigurultak (oda-vissza) a 8 km-re lévő barátnőjükhöz, és állítólag egyáltalán nem volt vészes nekik.
A "nem versenytempó" az anyának (13-15 km/h) a bicaj tempója, ami mellett egy fáradt bicajos elalszik...
Nyilván bicajjal kellene jönnie neki is, de nagyon fél rajta... -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek:
a kislányom számára (14 éves, ötvenpár kilógramm) keresek rollert. Nagyon rosszul érzi magát biciklin, így azzal nem tud velünk jönni, a roller bejön neki, de a fő kérdés, hogy mennyire lehetséges 50-60+ km-t megtenni ezekkel a gépekkel? Jellemzeően akksiból nem nagyon, azt látom, de lábbal hajtva milyenek ezek a belépő kategóriás gépek?
Mondjuk ha 30 km kijön az akksiból, akkor 10-20-30-at lehet őket hajtani (nem verseny tempóban, persze). Esetleg kicsit hajtja, ha elfárad, akkor
hajt a gép, stb...
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest