Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz PumpkinSeed #33769 üzenetére
-
kiskaktusz
addikt
válasz PumpkinSeed #33777 üzenetére
Megfelelő rainmeter skin használattal.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
alratar
addikt
válasz PumpkinSeed #33795 üzenetére
Mért ne lehetne?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz PumpkinSeed #33797 üzenetére
Így van!
Paint-ben (pl) megcsinálod, lemented .ico formátumba, és cseer!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz PumpkinSeed #33799 üzenetére
Abban csinálod, amiben kényelmes!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
nagyúr
válasz PumpkinSeed #33807 üzenetére
1. hsz.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
RaZroX
addikt
válasz PumpkinSeed #33807 üzenetére
Innen letöltöd amelyik tetszik és kész. De h a akarod készíthetsz is magadnak skint
(#33808) Jorus: Csak bronz ? ejnye...
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
Bjørgersson
félisten
válasz PumpkinSeed #33838 üzenetére
Egyesével ki kell cserélned minden program ikonját. Más mód nem hiszem, hogy van rá.
Windows 8-nak álcázott Windows 7.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Recon666
Közösségépítő
válasz PumpkinSeed #33838 üzenetére
A rendszerikonok az iconpackager cserélhetőek, a többi manuálisan.
-
Petyyyyy
addikt
válasz PumpkinSeed #33850 üzenetére
Az a dátum a jobb alsóban nagyon jó! Az óra is passzol hozzá, de a tálcát gatyába kéne ráznod. Takarítás, egységes ikonok. Valamint az asztalon lévőkre is vannak szép megoldások. pl. power kit a leállítás menühöz(kijelentkezés, zárolás, felhasználóváltás stb.), ahogy lomtárhoz is. De ez csak sajátos vélemény.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
vans?
őstag
-
Petyyyyy
addikt
válasz PumpkinSeed #33957 üzenetére
A cserélendőn jobb klikk -> Tulajdonságok -> Testreszabás -> Ikoncsere. Tallózod a kívánt ikont, okézol mindenhol. Fontos, hogy ikoncsere ideje alatt ne legyen rögzítve a tálcán a parancsikon!
Nekem pl Adobe Readeren tiltva van az ikoncsere lehetőség, csak tudnám miért.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz PumpkinSeed #33961 üzenetére
Az értesítési területre gondolsz?
Tálcán jobb klikk/tulajdonságok/Tálca fülnél/Értesítési terület/Testreszabás gomb/ és mindenhova bejelölöd, hogy "Csak az értesítések megjelenítése" ."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Laccoss
addikt
válasz PumpkinSeed #33979 üzenetére
Explorerframe.dll fájlt kell kicserélni, vagy vannak erre programok, amikkel csak a gombok képeit cserélheted ki. Előtte mindenképp ajánlott egy rendszervisszaállítási pont létrehozása!
-
Bjørgersson
félisten
válasz PumpkinSeed #33984 üzenetére
Szerintem nem nagyon lehet, mivel ott vannak a rejtett értesítési ikonok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
válasz PumpkinSeed #33986 üzenetére
Passzolom, a profikat kérdezd, én még kezdő szinten lehetek kb. A Windows lelkivilágába turkálva valahogy biztos meg lehet oldani.
-
mondomén
őstag
Hát mondjuk rybank képén nincs nyíl, lehet segít ha őt kérdezed.
-
Bjørgersson
félisten
válasz PumpkinSeed #33990 üzenetére
Közben eszembejutott, hogy a Csoportházirendben hátha van valami erre vonatkozó szabály, de nem találtam semmit. Szerintem egyszerűen csak nincsenek elrejtve az értesítési ikonjai és nincs is megnyitva semmi, aminek ott lenne a helye.
Ja igen, a desktop verseny minimal kategóriájában értem el harmadik helyezést.
(#33992) PumpkinSeed: Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
rybank
senior tag
válasz PumpkinSeed #33990 üzenetére
Én ezzel teljesen el is tüntetem. A tray-en futó alkalmazásokat pedig startmenüből nyitom meg külön parancsikonnal. A PS Tray Factory egy másik alternatíva lehet.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Vagy az, amit rybank írt, vagy választasz egy olyan VS-t, amin nem nyíl van, vagy Style Builderrel manipulálsz vele.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Recon666
Közösségépítő
válasz PumpkinSeed #34013 üzenetére
-
Recon666
Közösségépítő
válasz PumpkinSeed #34015 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz PumpkinSeed #34019 üzenetére
Jobb klikk asztalra - Személyre szabás - Asztali ikonok módosítása, innen meg szerintem már boldogulsz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz PumpkinSeed #34021 üzenetére
Jól néz ki. A sarokban lévő dátumot nem tudod megcsinálni valami kék színűre, hogy jobban passzoljon az asztalhoz? Egy kicsit le is lóg a tálca alá. Még szerintem valami egységes betűtípus is jól mutatna, bár nem tudom ezekkel a skinekkel mennyire megoldható.
-
Bjørgersson
félisten
válasz PumpkinSeed #34023 üzenetére
Alt+255 kombóval tudsz "láthatatlan" karaktert írni, más módot nem tudok rá.
-
wii90
tag
válasz PumpkinSeed #34027 üzenetére
Tetszetős
-
Bjørgersson
félisten
válasz PumpkinSeed #34027 üzenetére
Jó lesz ez. Amúgy.. minek két óra?!
-
nagyúr
válasz PumpkinSeed #34051 üzenetére
Én Artweaver-t használok, és az csak RGB-t ad vissza, így néha konvertálni kell HEX-be.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Bjørgersson
félisten
válasz PumpkinSeed #34053 üzenetére
-
petata
őstag
válasz PumpkinSeed #34089 üzenetére
szar.png, lol
Nem tudod nagyobb felbontásban?[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
PR0JECTNR56
addikt
Nagyon jópofa a kép neve.
-
RaZroX
addikt
Szerintem nem is kell értékelni a desktopot megtetted helyettünk
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
Bjørgersson
félisten
válasz PumpkinSeed #34095 üzenetére
De.. miért nyomod össze? És miért PNG?
-
petata
őstag
válasz PumpkinSeed #34095 üzenetére
Nem tudom mi baj azzal a painttel, én is mindig azzal mentem le a desket.
Egyébként a bal felső sarokban az rendszermonitorozó felület nem illik az összképbe, és az asztali ikonok is rosszul vannak megcsinálva. Szerintem tüntesd el őket, és használj dock-ot.[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
veterán
válasz PumpkinSeed #34123 üzenetére
A többiek hszeiből leesett nekem is, csak próbáltam kicsit terelni a témát arról, hogy bizony nem olvastam el a kérdés lényegét
Everybody lies.
-
RaZroX
addikt
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz PumpkinSeed #34188 üzenetére
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
rybank
senior tag
válasz PumpkinSeed #34188 üzenetére
És PS tray factory-val a maradékot.
-
rybank
senior tag
válasz PumpkinSeed #34192 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe google fórumtársat.
-
csabám