Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
válasz TazLeacher #16051 üzenetére
Majd egy óvatlan pillanatban
-
acc200
tag
Erre vki? :
Sziasztok!
Ismét idetévedtem. Azt szeretném kérdezni, hogy olyat lehet-e, hogy mondjuk én létrehozok 1 mappát rainmeterrel és amikor fölé viszem a kurzort/vagy kattintok rá/ akkor mondjuk előjönnek újabb mappák/alkalmazások. Nem tudom meg lehet-e egyáltalán csinálni, és ha igen hogyan? Tudom van az Objectdock, azt is próbáltam, de az nem tetszik annyira..
Köszi előre is!
Üdv!
-
-
-
vans?
őstag
válasz TazLeacher #16042 üzenetére
Hasznald a Shine-t, a legszebb, es egyben legyegyszerubb szerintem, devart-on megtalalod.
hábm bábm
-
rii
nagyúr
1.) objectdock esetén van lehetőség a system tray tartalmának megjenítésre más formában?
2.) desktopra hogy lehet kitenni a battery kijlezést, meg mondjuk időt, weather-t, ... ehhez kell a Rainmeter?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
zkn.28
csendes tag
-
rii
nagyúr
eltünt az USB-s eszközök, jobb-gombra előbukkanó menüjéből a "Kiadás" menüpotn.
system tray sincs
hogy lehet így lecsatolni USB-s eszközt?
osx-en ezt olyn gyönyörűen kiviteleztékpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
TazLeacher
nagyúr
Köszi, megnéztem, de kisebb problémába ütköztem. Letöltöttem, és bemásoltam a Themes mappába. De nem történik semmi. Mit kell bemásolni? Van egy rakat mappa meg fájl. Én bemásoltam a komplett mappát. a Recon666 cikkben az volt, hogy töltsem le, majd másoljam be.
Másik probélma, ezt viszont nem értem miért: start gomb lecserélésénél az explorer.exe fájl biztonsági részénél még Rendszergazdaként sincs jogom teljes hozzáférést adni magamnak. Biztos, hogy jó helyen csináltam, csináltam már ilyet régebben (csak ezzel a fájllal), de valamiért nem engedi, hogy pipát rakjak sehova.
-
vans?
őstag
válasz TazLeacher #16066 üzenetére
Jo reggelt,
a patcheles meg volt, ahogy a cikkben van? azt mindenkepp csinald meg. utana a Shine mappajat kell bemasolnod a Themesbe, es melle kell masolnod a mappabol kiszedve a themefajlt, ami gondolom valami shine.theme, vagy ilyesmi.
(a mappaknal lehet, hogy van egy kulso mappa is, akkor csak a belsot kell bemasolni, altalaban amellett van a themefajl elhelyezve. - a belson belul kell, hogy legyen 2 mappa is.)hábm bábm
-
vans?
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
Még azt a startgombot valahogy meg kellene oldanom, de nem tudom mi legyen, meg még egy ikoncsere hátravan (de nem tudom, hogy a téma cserél-e esetleg ikonokat), aztán lassan megvagyok. Majd tolok képet, ez csak természetes. (De csak éjszaka tudom csinálni, mert pl.: most sem vagyok otthon)
-
vans?
őstag
válasz TazLeacher #16070 üzenetére
A tema nem cserel ikonokat, azokat manualisan kell, kiveve ha valami ikoncserelo okossagot hasznalsz, az is van devart-on par...
A startgomb egy kenyes tema, en csinaltam meg mar parszor magamnak, de egy baratom gepen en sem voltam kepes ra, ugyanez volt a problema, mint nalad, pedig mindent jol csinaltam... Valaki azert majd biztos tud segiteni.
hábm bábm
-
Laccoss
addikt
válasz TazLeacher #16070 üzenetére
Ha jártas vagy a DOS parancsokban, akkor segíthetek.
Itt egy link hátha érthetőbb a restoratorral való dolog: [link]Annyi a lényeg hogy lemented az explorer.exe-t. Majd restorator progival megnyitod és ott a 6801.bmp, 6805.bmp, and 6809.bmp -t bemásolod a nekik megfelelő mappákba. Vagyis lecseréled az ott lévőt. Viszont ha nagyítást használsz az asztalon akkor szerintem az annak megfelelő mappába kell raknod, van ott még 3 ilyen 3as mappa, amibe ha megnézed a képeket a startgomb van. Na a lényeg, hogy miután lecserélted a bmp-t a megfelelő méretű mappába (6801 6805 6809es a 100%os nagyítási képnél van), telepítő lemez előhúz, és berak, (vagy ha indításnál f8ra behozza a számítógép javítást akkor ott) újraindítod a gépet, bebootolsz lemezről (vagy win betöltés előtt f8) - számítógép javítása - végigmegy - majd megjelenik egy ablak ahol a legalsó pont az hogy parancssor. Arra rámenni, egy kis parancssori ablak jelenik meg, ahol bemásolhatod a készített explorer.exe-det a régi helyére. A régit érdemes menteni, ha bármi gixer lenne ugyanígy visszaállíthasd. Dir parancsokkal megkeresed a meghajtót, könyvtárat majd copy parancssal bemásolod. Copy mit hova
mit és hova -hoz fájlnév és elérési út is kell, ha nem az épp aktuális könyvtárban állsz.
Pl. ez most az én gépemen: D: az amire a windows telepítve van, és az új explorer fájlom a d meghajtó mod könyvtárában van. Jelenleg pl. a d:\windows könyvtárban állok. Akkor COPY D:\MOD\explorer.exe explorer.exe
Ezek után reboot, és máris új startgombod van. Ha gond lenne, ugyanezen copy paranccsal visszamásolhatod az eredeti explorer.exe-t.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
hello
1.) system tray-t
2.) shutdown-reboot-ot
3.) usb leválasztást
ki lehet teni rainmeter-rel
vagy onbject dock-kal?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Lehet, hogy nem ide tartozik, csak annyit szeretnék kérdezni, hogy tudtok-e olyan programot, ami egy program ikonját eltünteti az óra mellől. Nagyon idegesítő. Olyat már találtam, ami az összeset eltünteti, de az nem jó.
Köszönöm! -
Recon666
Közösségépítő
Rosszul linkeltem: [link]
vans?: jó van na
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
rothadt koechoeg nero visszarakja mindig a saját ikonját ... vááály?
vans?: nagyon klassz a weather meg a clock!
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
TazLeacher
nagyúr
-
Laccoss
addikt
válasz TazLeacher #16096 üzenetére
1. Ps Tray Factory
2. Olyan akkor fordul elő, ha AERO ki van kapcsolva... vagy rányomtál a Személyreszabás - Ablak színe - Speciális megjelenítési beállításokra. Alapesetben aero-val 2sorban 8 színnek kell lennie, egy csuszkának, és ha lenyíló menünél van olyan hogy Színkeverő megjelenítése, ott tudsz színeket kikeverni. -
Psychonaut
veterán
Minek neked 3 naptár és 2 óra?
-
vans?
őstag
Jo lesz az, de Psychonaut kerdese bennem is megfogalmazodott. Foleg olyan kicsiben.
Ja, es a PS Tray-t en is ajanlom, fasza kis program.
hábm bábm
-
Recon666
Közösségépítő
Hmm, há miez a sok óra Amugy elég korrekt, gratula.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Hobby elektronika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest