Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huku
csendes tag
-
-
littlemamba
aktív tag
2 napig nem vagyok itt és mennyi szép desk készült...
[ Szerkesztve ]
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
vans?
őstag
válasz IBasterd #12010 üzenetére
Én vágom! Gyorsindítás gombok kerültek a repertoárba
@Vanir: mivel győri vagy, ezért kedves leszek használj Rainmetert([link]), nagyon fel tudja dobni az egészet. olvasgass a fórumban, és sokkal jobb asztalt tudsz összehozni.
de legalábbis Rocketdock-ot az ikonok helyett.
btw, saját magaddal emesenezel?[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
Draken
őstag
tudnátok nekem ajánlani pár színes iconpacket? (fekete fehérből már elég volt
[ Szerkesztve ]
-
-
vans?
őstag
válasz IBasterd #12022 üzenetére
Ez csak természetes
@blokad: nem sok kicsit 24 kis ikon a tálcára? főleg az értesítési területre gondolok. szerintem egységesebb lenne, ha kevesebb ikon lenne, de persze a te desktopod, ez csak a magánvéleményem. a Rainmeter meg azért van alapon, mert ez jött be legjobban, vagy csak szarsz bele?
hábm bábm
-
-
Bopez
tag
Sima line, a törésre meg egyszerűan rárajzoltam a csíkot ugyan azzal a színnel.
A vicc, hogy nekem viszont nem tetszett és azóta totál szétszedtem az egészet és valószínű visszaállok a háttér nélküli modulos megoldásra.Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Laccoss
addikt
-
3aTi3
tag
ahogy vidéki szobatársam mondaná: "BAZMÖG."
ez annyira jó hogy mindjárt sírok. ebben az összeállításban még ez az unalmas, középszerű, semmitmondó, érdektelen, fantáziátlan, ráadásul kiégett, bebukott, túltömörített és enyhén zajos (aki fotózik, tudja miről beszélek) háttérkép is művészi magaslatokba emelkedik
de tleg. jó ötlet volt a világos csík, grat!
én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
vans?
őstag
válasz LOWzjeeeeE #12036 üzenetére
10 mp volt megkeresni : [link]
@3aTi3: tudom, csak elmondtam a véleményem.
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
littlemamba
aktív tag
Látom már késő, de a fehér csík nagyon jól néz(ett ki)! Nekem ugyan a háttér nem jön be. Ugyanakkor az is jó, hogy csak jobb oldalon vannak plusszban kis ikonok (most kikapcsolás stb) vagyis azt akarom mondani, hogy nekem így jobban tetszik, mint amikor baloldalra is pakoltál ezt-azt.
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
blokad
senior tag
-
Bopez
tag
Köszönöm szépen.
Nem tudom valamiért nem jött be anyira.
Most visszaáltam modulos megoldásra hátterek nélkül, egyszerű überatom minimalista.Majd meglátjátok még piszkálom picit.
Sokakak nem fog tetszeni mert semi extra csak az öszhatás jó...vans?: Köszi szépen majd postolom, mindig az nem tetszik ami szerintetek jó...
[ Szerkesztve ]
Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
válasz littlemamba #12039 üzenetére
Köszi neked is, a bal oldalra pakolás anyiban jó, hogy úgy szoktam meg hogy ott vannak a mappák meghajtók azért rakok már oda reflexből mindent.
Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
vans?
őstag
válasz Bolha09 #12038 üzenetére
Csáó!
Én a manuális cserét tudom csak.
Rendszergazdaként belépve, a hozzáférést megengedve (Jobb gomb - Tulajdonságok- Biztonság - és itt engedélyezed a pipákat mindenkire) az explorer. exe-t a Windows könyvtárban [C:\Windows] átnevezed mondjuk explorer1.exe-re, és bemásolod az általad kívánt explorer. exe-t, nyomsz egy újraindítást, és kész. Hajrá.Esetleg a TakeOwnership nevű programot leszedheted hozzá, ha így nem sikerülne, azzal meg tudod adni a hozzáférést a fájlhoz.
hábm bábm
-
IBasterd
tag
Őszintén szólva vegyes érzelmeket vált ki belőlem az asztal. A háttér a gyengepont szerintem. Egy sötétebb tónusú, vagy színes háttér mellett jobban érvényesülnének a háttér nélkül hagyott fehér ikonok.
Ha a wallpapernek maradnia kell, akkor talán az ikonokat feketére cserélném, ha ez nem, akkor adnék nekik egy minimális hátteret.
Ez az én véleményem
-
Jarod1
veterán
na most ez van:
a háttér viszont 10 percenként változik
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest