Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hampidampi
őstag
válasz
Pierre75 #8719 üzenetére
"Viszont csak egyes könyveknél mutat oldalszámot. (Az nem világos, hogy milyen beállításon múlik ez a Calibre esetében.)"
Semmit nem kell állítani. Ha a Calibre-vel küldöd a mobit a Kindle-re, automatikusan generál mellé egy apnx file-t. Ez tartalmazza az oldalszámozást.
(Ezt akár kézzel is elkészítheted a Calibre APNX pluginjével, de egyszerűbb a küldés gomb
)
-
Libretom
aktív tag
válasz
Pierre75 #8719 üzenetére
Azt hiszem a "foltosodás" abszolút általános, tehát mindegyik Pw-re igaz, legalábbis az Amazonos fórumból nekem ez jött le. Az is érdekes, hogy amíg nem hívták fel rá a figyelmet legtöbben észre sem vették.... Szóval nincs itt semmi gond. Ne felejtsük el, hogy ez eink kijelző, nem maga a képernyő világít, mint az LCD-nél, hanem a peremnél elhelyezett ledek. Szerintem a világító tokokkal kell összehasonlítani, és akkor rájövünk, hogy ez szuper teljesítmény. A Kobo Glo-t nem ismerem, de a Pw felbontásával és kijelző minőségével akkor sem veszi fel a versenyt, ha homogénebb a világítása.
Ha nagyon megnézem az én Pw-m kijelzőjén is van egy narancsosabb (?) árnyalatúnak tűnő rész, de ez nem élesen határolódik el. Egészében véve majdnem tökéletesen homogén az egész képernyő.
Egy dolog nem tetszik: hiányoznak a lapozó billentyűk.......
Ami a Nook STG-t illeti:
http://www.youtube.com/watch?v=uaMgpJd8mlk
A tapasztalatokat én is várom, és én is meg fogom osztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest