Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz pulutodurumo #1891 üzenetére
Na ja. Indiaiak nagyon ráérősek. Én 2 órát vettem eddig tőlük saját részre, meg egyet rokon kérésére. Ez utóbbit január 2.-án, ma kezdett el élni tracking. Ez egy automata HMT Rajat (~2100Ft).
Aztán amiket magamnak rendeltem:
Dec. 28.-án egy aranyszínű, aranyszámlapos, "felújított" HMT Sona-t, ez viszonylag hamar, jan. 15. körül már megjött. De a leírás szerinti perfekt állapot nem nagyon volt igaz. Nem volt rendesen rögzítve a tokba a szerkezet, az óra számlap el volt forogva, kb 1-1.5mm-t. A tok 2 részből áll, ugye külön levehető az, amiben a plexi van. Na az nagyon könnyen lejárt.
Aztán gondoltam belenézek, kihúztam a felhúzótengelyt, és hát mivel nem a gyári tokjában van, ezért feszülhetett, és elgörbült, hozzáteszem, a feszülés miatt kicsit akadozva lehetett felhúzni. Kihúzás után nem tudtam visszatenni a tengelyt, aminek következtében -nyilván kicsit közrejátszott a balf@szságom is- eltört a szotoár (nem lehet felhúzni az órát). Már úton van hozzá ebay-ről a donor szerkezet (köszi szbalogh az infóért ), aztán kicsit gatyába rázom.
Ez 2700Ft volt, de messze nem éri meg az árát, így partial refundot kértem az eladótól, amit még a mai napig napig nem küldött el. Ja és amiért panaszkodtam az óra állapotára, letiltott engem az összes felhasználója aukcióiról, szóval szbalogh, ha panaszkodtál whitelotus24in eladónál (olvastam a topikban, hogy tőle van a Pilot-od), akkor azért nem tudtál licitálni a mutatóira. Szóval vigyázni ezzel az eladóval.
Egy nagyon gagyi, papírvastagságú "bőrszíjjal" küldte.A másik egy HMT Janata, ami már jobb állapotban van, mint a Sona. Ebben mókolt számlap van, és ugyanúgy műanyag távtartó a szerkezetnél, ami miatt a korona mozgatásával el tudom forgatni egy kicsit a szerkezetet.
A tok viszonylag szép állapotú. Fém szíjjal érkezett. Ezt dec. 29.-én rendeltem, jan. 28.-án vettem át. ~1600Ft volt, ez megérte az árát.Tényleges utazással töltött idő:
Sona: 7 nap
Janata: 8 napMmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz szbalogh #1923 üzenetére
A billegőt mivel kell, illetve érdemes tisztítani? Tisztítás után gondolom óra olajjal kellene lekezelni.
Főleg a Janata-ra férne rá a tisztítás, mert elég nagy eltérések vannak az óra különböző pozícióiban.Más: megjött a donor HMT szerkezetem, össze is raktam a Sona-t.
Kaptam egy másik kis női óraszerkezetet, amin még ráadásul megindul a mp mutató az óra rázására. Legalább lesz min gyakorolnom a szét-össze szerelést.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz KurtCobain #1892 üzenetére
Megjött ma a HMT Rajat. Automata, 2100 pénz körül vettük.
Háááát... már a csomag kibontásakor kiesett a plexi belőle, elindulni se akart, úgy kellett meglökni a billegőt. De a hátlap levétele sem volt egyszerű, mert sz@r a menet.
A dátumállító megakad 14 és 15 között, többször kell tekerni mire átugrik. Gondolom kivan egy fog.
A szíj az kuka, ahogy arra számítani lehetett.Csak óvatosan az indiaiakkal.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz mirci18 #1993 üzenetére
A leírásban 6 hónapot írnak, szóval elvileg annyi. Gyakorlatilag meg tudtommal a vásárlástól számítva, 45 napig él az eBay védelem, addig lehet ügyet nyitni, ahova leírhatod a bánatodat. Nekem a mai nap a 44., szóval nyitottam. Meg amúgy is nyitottam volna, ha ma nem érkezik meg.
Meglátom mit ajánl az eladó, meg hogy a rokonom mit szeretne az órával csinálni.A másik ügyem pénteken záródott le, kaptam vissza 5 dodót.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz mirci18 #1995 üzenetére
Gondolom az a 6 hónapos garancia olyan lehet, mint a kínai telefonoknál a garancia.
Önköltséges kiküldés, várni kb 1 hónapot mire átveszik, aztán várni hogy visszaküldjék, már ha visszaküldik. Ez olyan van is, nincs is garancia.
Rokonnal megtárgyalom mi legyen, mert hát egy üveg visszaragasztás nem nagy cucc, a többivel meg együtt lehet élni. Játszós órának jó. Ha visszaadnak valamennyit, az már jó. Inkább, mint a visszaküldés, és utána várjon a pénzére.
Csak érdekességként írtam le, mint a múltkori HMT Sona-s esetet is, hogy mire számítson az ember, ha 'in perfect condition' vagy 'refurbished to look like new' állapotú órát akarna venni Indiából.Egyébként jó kis szerkezetek ezek, csak tudni kell helyén kezelni. Legalább lehet vele pepecselni.
Mmm'kay?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest