Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
válasz aram01 #18911 üzenetére
Én egy orsós 5 m-estől (szerintem tök noname, azaz lehet, kínai) kaptam a gyulladást, de 2 nap, reggeltől estig, néha letéve, állandóan bevagdosva, ki-be, az a víz ha megy, bedobás után le sem ér a csali, már viszik is a kárászok.
Na ez sok volt a karomnak.
Aztán rá egy kis utazáskori csomag-cipekedés, majd még egyszer, és egy hét horgászat, de kevés kapással, viszont sok fárasztással.
Tavaly június legelején kezdődött, nemrég múlt el teljesen.Postázást nem vállalok.
-
dredbiro
senior tag
válasz aram01 #18911 üzenetére
szerintem igen, akár 2-3 órára is nehézkes lenne, a linkelt botról nincs infom, daiwarol már hallottam, viszont nem volt eddig tőlük semmilyen horgász cuccom, ha van rá lehetőséged mindenképpen probald meg boltban kinyitott állapotban is megfogdosni , megemelgetni, a bot végén minden egyes gramm számít
gban az nagyon jó vétel volt akkor, jelenleg sima tartóim vannak,egyelőre ezek is megfelelnek a célnak
vásárlás után ki kellett próbálnom egyből az uj 6 m-es botot,kb egy délután erejéig, másnap voltak bajok a víz ivással
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től