Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz chubby2o6 #245684 üzenetére
Ne foglalkozz ilyenekkel, csak viccelnek a fiúk. Nekem is csak a vastag markokatok jók, mert ha túl vékony akkor nekem elkezd fájni a kézfejem, vagy zsibbad. Mondjuk nekem XL-es kezem van, azaz XL vagy 10"-os kesztyű kell rá. Aki nálam alacsonyabb és kisebb a keze annak könnyebb.
Egyébként mindenkinek vagyis majdnem mindenkinek van valami olyan alkatrész a gépén, ami a másiknak nem teszik. Nekem például van kitámasztó, bár nem szeretem. Sajnos kell a városban, ha A-ból B-be megyek és nem sport céllal tekerek. De például nem tetszik semmi a biciklire aggatható cucc. Se sárvédő, se nyeregtáska, se láncvédő, se semmi. Az első váltó elhagyása is nagyrészt egyszerűsítő dolog, azon kívül, hogy nem nagyon használtam. Könnyebb tisztítani a vázat nélküle, az első váltót sem nagyon lehet leszerelés nélkül nomálisan megtisztítani. Nem volt hülye aki kitalálta, hogy fölösleges sallang a dupla/tripla hajtómű, váltó és váltókar. Súlyról nem is beszélve. Kíváncsi leszek hány kiló fogyás lesz az nekem ha ezeket leszedem róla. A Funn amúgy is könnyűnek számít a kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz chubby2o6 #245684 üzenetére
Azt hittem érted a viccet és mondjuk viccesen bevallod, hogy te is egy mugli vagy (mint mi itt legtöbben)...erre te megsértődtél, hogy mugli kinézetű és csomagolású a markolatod.
jjeahh...a Supacaz-t nem kell "belágyítani" mint az ESI-t. ...amúgy nagy kezem ellenére (11-es kesztyű) a legvékonyabb típust szeretem.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest