Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Igazából szeretek úszni, uszoda közel van, úszáshoz lenne ismerős is (akinek úgy amúgy jót tenne a mozgás, csak nehéz rávenni), szóval szól mellette pár érv Ellenben otthoni gimnasztikával az a baj, hogy panelben lakok, és nem túlzok, de ahhoz is megfelelő helyet kell keresnem, hogy egy karkörzést elvégezzek De ha tudsz esetleg adni valami linket ahol vázizmokat megmozgató gimnasztika gyakorlatok vannak, azt megköszönöm
ludsimon:
Szerintem ne neten és csoportos tanfolyamokat nézegess, mert az tényleg nem lesz normális áron. Szerintem célszerűbb lenne kiválasztani egy szimpatikus uszodát, és ott utánaérdeklődni a lehetőségeknek. Ha nem eddzésszerű oktatást akarsz, csak hogy pár órában mondja el valaki az alap úszásformáknál mire kell figyelni, meg első pár alkalommal nézze, hogy jól is csinálod-e (a szó szerinti elméletet meg tényleg akár netről is meg lehet nézni, csak az kell, hogy valaki nézze, hogy jól is alkalmazod-e), akkor bőven ez alatt meg lehet úszni szerintem. Mert azért ha jól értem úszni azért tudsz, csak a szabályos úszás nem megy.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Macbook Air 15" - 2024, M3, 8/256GB,, gyakorlatilag új, 100% akku, Apple garancia, doboz
- Nikon Z 85mm f/1.8 S, garanciális!
- Logitec G29 + Wheel Stand Pro
- Macbook Air 13" - 2021 gyártás, M1, 8/256GB, Apple garancia, 99% akku
- Iphone 11PRO MAX 64GB FEHÉR használt telefon, új készülék vásárlása miatt eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest