Hirdetés
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
válasz Ariadne #4064 üzenetére
Össztelósok közül csak kevésen van V-fék tüske és a legtöbb gyáró úgy van vele hogy ha valaki 150-200k-ért vesz vázat nem sajnál 10-15k-t tárcsafékre, vagy a nagy csörtetés után meg is akar állni. A kedvesed kicsit lsuta, tul sokat ül a nyeregben Ha az ember nem a nyegen ül a lejtőn hanem kicsit megemelkedik (a lábát berogyasztva) és hátratolja a fenekét, nyer 3-4cm rugóutat a saját lábábol és nem lesz olyan érzése mint ha át akarna repülni a kormány fölött. Ahová már tényleg elkel az össztelós váz oda hobbi montis be nem teszi a lábát
A Zemplénbe én is megfordulok nagyritkán, kellemes kis terep, voltam már fent merevvillával is (csak 2 centit görbült meg a nap végére), egy haverom össztelóssal jön néha, egyik gépe 8-8 centit mozog azthiszem, a másik 20-20-at mozog. A nagyobb gépével sem tud sokkal gyorsabban menni lefelé mint én merevvázzal és 10cm rugóúttal, hála a csodás nyomvájúknak
Merre jártatok a Zemplénben? -
zoo8800
veterán
válasz Ariadne #4064 üzenetére
Tárcsafék minden bicóra kell. Nekem 2 bicóm is van, egy V-fékes XC gép és egy zúzósabb PolarX. Ez se nem street, se nem dirtgép, amolyan mindenre jó vadulós. Amikor átülök a V-fékes XC gépre az az érzésem, hogy nincs rajta fék. Pedig meg lehet vele állni. Ma egy olcsóbb olajos alig drágább egy jobb v-féknél.
rip and tear, until it is done
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Számítógép eladó
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest