- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #733 üzenetére
Bármikor képes előjönni, játék közben, játék indításkor, böngésző indításkor, amikor semmit nem csinálok, szal bármikor. Nem vettem volna észre, hogy valamihez is köthetném. Most toltam fél óra Guitar Hero-t, és azt vettem észre, hogy az alaplapom Everest szerint 55 C-fokos...kicsit sokallom, miközben a cpu magok kb 40-45 fok körül lehettek terhelve. Hol mérheti vajon az alaplap hőmérsékletét? Gigabyte p45 ud3p rev 1.0 Nem lehet hogy valami dióda, vagy valami alkatrész melegszik el?
De mondjuk terheletlenül, 40 fokos alaplapnál is képes volt jönni a blue...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen joysticket vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest