Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Én ismerek olyat, aki havi 150-ből él, de hitelből van az autója, hűtője, most cserélt tv mert a régi ciki volt, természetesen hitelre, épitési telek hitelből, egy kis személyi hitel..
És nem tudom sajnálni...
Ha megnézed a reklámokat is, a pincér nem tudja lerakni a bort az asztalra, asszony pofázik, csávó meg vesz az étteremnek egy nagyobb asztal a cofidistől, rá lettek nevelve a pharasztok....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Ramius
őstag
Idéznék az egyik kommentből: "Aki nem képes egy hat éves alsó kategóriás autót készpénzre megvenni annak nem való semmilyen autó mert az autózás ott csak erőn felüli pénzpazarlás lesz."
Csak én gondolom úgy, hogy az ilyen ember menjen a halál náthás f.....ra?(#8636) GrandeP: Nem az étteremnek vesz nagyobb asztalt te sülthal, hanem elit helyre viszi a csajt a hitelből...
[ Szerkesztve ]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest