Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tibibi
őstag
dvb-t antenna beltéri nincs valakinek köcsönbe ?
-
alázógyík
addikt
Van egy faja Acer Emachinesem eladó.
15'4 TFT, 2GHz Celeron M 1MB cahce, 2GB DDR2, 160GB Sata HDD, Webkamera, CD-RW, töltő, szar akku, nagyon szép külső/újszerű kijelző
43K -
bsh
addikt
vegyetek ilyet tőlem, mer' köll a píz!
-
george11
addikt
e
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #44415 üzenetére
ezeöccá az ára?
akkor felőlem lehet rózsaszín is"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
faragojof
őstag
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
válasz alázógyík #44418 üzenetére
Nem szabadna. Hiszen ahogy a srác is mondja, effektív számlás árusítás nem folyik. Futár hozza a dolgokat. Ennyi erővel engem is megbüntethetnének nyáron, ha hozatnám a sört, meg a pizzát az esti bulihoz. Ha nem zavarja a lakókat, betartják a csendrendeletet, szerintem senkinek semmi köze hozzá.
Nekem tetszik.bsh:Mindent a vevőért!
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Mi hol miféle laposüveg?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
faragojof
őstag
-
Kálmi18
csendes tag
Digi tv-t le tudom mondani telefonon vagy csak személyesen lehet?
-
KTU
addikt
chrome böngésző másnak müxik-e?
vagy csak én vagyok kitüntetve " a manóba"még jó hogy van 3.6 tűzrókám
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
sleve
tag
Sziasztok,
Lenne valakinek egy eladó 24V/1A-es adaptere?
sleve
A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
KTU
addikt
vagy 2-re[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
E_richard
csendes tag
Autóhifi bolt Kecsón???
ilyen kellene SOS holnap délelőttre valaki ötlet vagy eladó??
[link][ Szerkesztve ]
Jelenleg nem tartózkodom Hungarisztánban...ha egy forint lesz a CHF szóljatok, indulok haza ;)
-
tááo
aktív tag
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
bsh
addikt
parkettát kéne csiszolni...
-
aXXon
őstag
Azért szobaantenna és szobaantenna között is nagyon nagy különbség tud lenni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy menni fog, csak azt, hogy lehet, hogy van olyan hely, ahol a te pici szobaantennáddal nem megy, de másik, nagyobb méretűvel már igen.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
distvan1
tag
Reggelt Ph lakók!
Keresnék ilyen lapocskát
Az sem baj,ha benne van valami házikóban,és még 1-2 apróság is van hozzá!Az ár fontos,sajnos
Pü-ben írjatok
Köszi
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest