Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz george11 #41523 üzenetére
Az a legtöbb roamingnál már nem kerül pénzbe hála istennek, bár még itt ott előfordul, de leginkább az unión kívül (egy belső szabályozás miatt van ez).
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
mephi666
nagyúr
válasz george11 #41815 üzenetére
ilyenkor nem értem, hogy mennek a dolgok... amikor engem ide felvettek, minden papíromat lemásolták: érettségi, nyelvvizsga, diploma, stb... (de lehet, hogy érettségit nem, mert a diploma magasabb és egyértelmű, hogy érettségim is van akkor) ő meg polgármester léttére azt hazudta, hogy van érettségije és ez elég is volt? nem kellett bemutatnia vagy bármi? milyen már ez
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Chaser
legenda
válasz george11 #42128 üzenetére
Az oké, ha valami előre megadott feltételnek nem felel meg valaki, de ilyen mellébeszélések elég szánalmasak...ha valakinek nem teszik a pofája akkor legalább annyi lenne bennük, hogy megmondják...nekem se az övék de én meg is mondom De nem, pü-ben közlik ha bármi egyéb kérdésem van, topik hsz-eket meg törölték is Annyi csekély gondolat fel se merül bennük, hogy ezzel nem nekem tesznek "jót", hanem a fórumnak, elég sokan választanak ping_win avatart, 1-1 topikban van hogy 10 madár ír 1másután, kicsit elkülönülne a dolog, néha én is azt hiszem magammal írok
Ezt nem én mondtam, az egyik srác akit azóta asszem kiraktak, idézem -nem, ez nem az én véleményem, mielőtt valaki félreértené, ilyenre én álmomban sem merek gondolni - "balf@szfalva"Van még 2db 10/100-as LAN-om is, hogy ne csak offoljak is
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest