Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Ingyen kellene, de tegnapra
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
george11
addikt
[link] :
Mi lesz itt bazze? 1984? Menjenek már a picsába
És a legjobb:
"Az önkormányzatokkal és közútkezelõkkel való egyeztetés elõírásával azt célozták meg, hogy a sebességmérõk mûködtetésére szerzõdõ cégek tényleg az indokolt helyeken mérjenek, ne csak a nagyobb anyagi hasznot hozó szakaszokon." Jaja igazuk van, az anyagi hasznot hozó helyeken majd mérnek a köcsög rendőrök .... pl. Nagykőrösön végig 30-as tábla van, ahol nem 50-el, de 70-el is lehetne simán menni, és minden este kinntvannak a f@szkalapok."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
NoLF
veterán
válasz God Vazzeg #13097 üzenetére
van a cégnél 2 db 17es crt, esetleg megkérdezem eladnák-e őket, bár hétvégénél előbb nemtom elvinni...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
God Vazzeg
veterán
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #13103 üzenetére
Ha elveszik a jogsim, akkor megyek tovább anélkül.
Mit csinál, ha megint elkap ??? Mégegyszer nem tudja elvenni ...majd mondom neki, hogy: nálatok van 'ázzeg
Vagy még a végén emiatt is sitt jár? merakkó megyek énis külfödre"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Esmein
nagyúr
válasz george11 #13105 üzenetére
"Én is úgy tudtam hogy a vezetői engedély nélküli vezetést kettőtől öt évig való vezetéstől való eltiltás követheti."
meg még valahol olvastam, hogy egy illetőt 2x eltiltottak a vezetéstől, harmadjára kapott 25 nap dutyit.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
poffsoft
veterán
-
GrandeP
addikt
UP
Eladó
UPValaki vigye mán el!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #13111 üzenetére
Na fasza.
Rendőrállam Amúgy az elmúlt kb. 4 évben nem igazoltattak 1X sem
A szabályokat énis betartom, legalábbis városban mindig. Nem poweredek, még a gyalogokat is átengedem a zebrán. Ellenben pályán ööö hogyismondjam. Szóval ott haladni szeretek nem 130-al pöcsölni[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #13114 üzenetére
Amiken én átestem már szerinted mit látok bennük? legszívesebben elcsapnám, amikor meglátom az út szélén... A másik dolog, hogy lassan már csak nálunk bevett szokás, hogy megállít a rendőr csak úgy, és igazoltat(miközben semmi sem indokolja)
Meg amikor megkérdezi, hogy hova megyek? Mi köze van hozzá? Oda megyek, ahova akarok, és akkor amikor akarok. Fura mókák ezek.GrandeP hát annyira nem vagyunk az, csak addig, amíg a kisemberet tudják b@szogatni. Aki meg nagyban utazik, azt úgysem bántják, mert nem merik, vagy nem tehetik.
[link] Erre benevezek Megyek is holnap a kútra matricáért
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
NoLF
veterán
válasz george11 #13116 üzenetére
engem most szobaton este 2szer kapcsoltak le fél órán belül, egyszer kkfházán mikor épp elhagytam a települést és gyorsítottam, aztán mikor beértem a kiskörútra akkor meg a kecsói kollegák nyomatták.
fházán igazi faszparasztok voltak, én meg jókedvemben azért ugrattam őket kicsit mikor megállítottak, rámjöttek mint a szar, fényhíd, elakadásjelző, kürt, reflektorvillogtatás. (pedig kb 55ről kezdtem el gyorsítani a tábla után, elég ritka de van hogy lassan megyek )
kiszállok, mondom jó estét, parancsoljanak. rendőr tiszta hülyének néz: hát közúti ellenőrzés, papírokat.
nesze azzeg, odaadom. alkoholfogyasztás történt?
hát mondom 2 db alkoholmentes sört fogyasztottam, nem tudom ez mennyire bolondítja meg a szerkentyűt (mert ugye már ott volt előkészítve a fújóspisztoly)
akkor beleegyezik a szondás mérésbe? mondom hogy a viharba ne.
fújok, pittypitty, köszönjük viszlát. papírokat persze nem rakta vissza a tokjába, csak úgy odabaszta.
kecsón ehhez képest tök normálisak voltak és azt is elhitték hogy félegyházán már fújtam szondát, úgyhogy nem szondáztattak. meg jó éjt és jó utat kívántak, a papírokat meg visszatették a tokjába, sőt figyelmeztettek, hogy a műszakim egy hónap múlva lejár.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
vikcsi
senior tag
válasz kondor #13062 üzenetére
szia!
majd készítek képet, de lehet Kloss kollégát is érdekli...
habár konkrétat nem mondott...
majd ide fórumba belinkelem a fotóóótELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
vikcsi
senior tag
hja előbb elfelejtettem, hogy 17-es TFT monitorom eladó... samsung 740B, dvi, függőbe állítható, magasság állítás, tűéles kép... gar év végéig.
ár fix 30k kecskemétieknek...ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
george11
addikt
-
george11
addikt
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
ekrisztian
őstag
Jaj visszatérve a radarozásra..tudok beszerelve vállalni radar detektor/hatástalanítót 65Kért..ha kell valakinek!
-
ekrisztian
őstag
válasz ekrisztian #13125 üzenetére
tesztelve van műxik és jogszerű a használata!
-
God Vazzeg
veterán
válasz ekrisztian #13126 üzenetére
Én ebben nem hiszek
-
ekrisztian
őstag
válasz God Vazzeg #13127 üzenetére
Miben?
most mértek rá az importőrre, yardos ismerősök és nem tudták megmondani mennyivel ment..akkor valszeg műxik..ja és mivel több mérés volt ugyan ilyen eredménnyel nekem nem kétséges az eszköz tudása..
-
God Vazzeg
veterán
válasz ekrisztian #13128 üzenetére
Lézert hogy vicceli meg? Az elmélet érdekel..
-
God Vazzeg
veterán
Keresztkérdés:
1. melyik az a hangkártya, amelyik legalább olyan szépen szól mint az SB Live 5.1, sőt az se baj, ha szebben?
2. van neki Vista drivere, mert Sb live-nak nincs (hacsak nem változott azóta valami, mióta nem használom )
3. van-e valakinek ilyen eladó? -
george11
addikt
válasz God Vazzeg #13130 üzenetére
1: audigy 2 vagy 4
2: tudtommal már van
3: nincs
-
george11
addikt
-
ekrisztian
őstag
válasz God Vazzeg #13129 üzenetére
Azonos frekin illetve hullámhosszon baxtassa..
..és nem csak a lézert, a radarokat is..mert több szabványt is támogat.
-
vikcsi
senior tag
szóval így néz ki a cd tartó. kicsit tévedtem, mert 300db-os... tényleg nem használom. karcmentes és halk.
jó pénzért vihetitek kövi hétenELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Kloss
őstag
válasz ekrisztian #13126 üzenetére
Ez a "jogszerű a használata" nekem sántít....
-
Haart
addikt
Tök jó móka egyik fórumtárstól lestem el
Hehe.
-
Sub-S
senior tag
Eladó:
- Noctua NF-S12 venti
- 3m-es vga hosszabbító
- 1 GB FUJI XD TypeH típusú kártya
- AC Silencer Rev.3 VGA hűtő
- 8-as ventik: 2 db TT A1910 kék, 1 Coolink VS2B, 2 VS2L venti, +2 másik
- UV aktív katód 2db
- Abit KX7-333 alaplap
- Athlon XP 1600+ processzor
- TT XaserIII V2000A ház
- Icemat 2.0 B egérpad
- Spire WR IV proci hűtő, illetve egy másik hasonló
- Thermaltake CL-C0001 világítós mem hűtő
- 2 db TT Y kábel(világítós UV)
- OP1
- AeroCool 550w-os táp
- Thermaltake 60 cm-es piros világítós IDE csőkábelKeresek:
- vrm bordát 3850-eshez
-
luci
aktív tag
még mindig tart -de már nem akarom eladni -rákaptam ujra a cod-ra
...
-
CuKoR
senior tag
19 es tft-t keresek
Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 7
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Android szakmai topik
- MárkaLánc
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iPon Computer
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest