Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DPD tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Szólánc.
- MárkaLánc
Aktív témák
-
***HG***
aktív tag
Eladó:
- Gigabyte Radeon 2400Pro (passzív) 1 hónapos minden cuccával 7k
- 256/133 kétoldalas SD ram 3k
- 20literes fekete tiszta műanyag kanna 350/db (20db van)
- Régi nem távirányítós színes TV (51cm) 4k"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D
-
Chaser
legenda
1
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
Mégegy
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Jodanovich
senior tag
én meg már pipáztatok
Life is Short... Ride Hard!!!
-
fero02
nagyúr
válasz Jodanovich #11105 üzenetére
Öööö, úgy ahogy azt én elsőre gondolom?
Meee akkor képet de izibe!
-
poffsoft
veterán
kikérem magamnak!
Most attól, hogy kifordított szárú gumicsizmában dizsizek, az oviban féltábla szalonna volt a jelem, és a szájambol ömlik a szotyola, miér lennék vidéki???fero02: naná, pipa meg PH! kell ennél jobb? /szerintem a balkezében meg egy palack dräher is van/
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Jodanovich #11110 üzenetére
na jó, az arcodat kitakarhatod, akkor senki nem tudja, ki van a képen
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
-
Marcus_
tag
Sziasztok!
A következő 1.5 éves konfiguráció eladó!
Alaplap: Gigabyte 965P-DS4 [1.5 év gari+doboz]
CPU: Intel Core 2 6400 2.13 GHZ 2mb Cache [+eredeti hűtő+doboz]
Videókártya: MSI PCI-E NX7900 GTO 512 MB TV Out [1.5 év gari+doboz]
HDD: Western-Digital SATA II 320 GB WD3200AAKS 9 ms,7200 fordulat/perc,16 MB cache [2.5 év gari]
Memória: Geil DDR2 PC6400 800 MHz 2X1 Gb Value Kit [4 év gari]
Táp Chieftec DT 450W ATX2 12 cm [+doboz]
Hűtő: Zalman CNPS9500-Cu LED [+doboz]
Hangkártya: Creative SB Audigy SE 7.1
DVD író: Pioneer Double fekete
Ház: Thermaltake VB6000BWS Swing Fekete ház plexi oldallapos [+doboz]20/423-90-21
Részletek k itt:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Honda_Fire
tag
939Es lapot olcson adjatok nekem Nagyon fontos lenne egy jövöhétre, priviben irjatok ha akad ien!
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
Jeti1
tag
Kecskeméten van valami normális ruha és/vagy cipőbolt, ahol nem az átlagtermékeket lehet kapni és minőséget képvisel?
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
Jodanovich
senior tag
XL Lady re gondolsz?
cipőboltot amugy a malomba mondanám az office sohoes t nagy a választék viszont drága illetve ez relatív kinek mi a drága
ruha boltot nem tudok mondani mer mindenhol ezeket a karácsonyfa ruhákat lehet kapni ja de malom GAS bolt "Keep it Simple"[ Szerkesztve ]
Life is Short... Ride Hard!!!
-
Jeti1
tag
válasz Jodanovich #11121 üzenetére
Office Shoes-ban csak a szoksásos cipők vannak, semmi extra. 1-2 hete voltam benn és talán 1 cipő volt (tépőzáras lacoste) csak ami úgy ahogy tetszett, de az sem volt az igazi.
Én olyan boltra lennék kiváncsi ahol nem tömegtermékek vannak, hanem érdekes, különleges, egyedi darabok. Nem szeretek olyasmit hordani, ami minden második embernek van, meg ruha/cipő téren amugyis is fura/kényes izlésem van.
Szerintem vannak olyan cipők ami 20-25 000 Ft-ot is megérnek, de a nem drága ill. normális ár az nálam a 10 000 Ft és 20 000 Ft közötti.Azért a Malom Centert ismerem, hidd el. Az XL Lady bolt termékeit meg meghagyom neked.
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
Jeti1
tag
-
Jodanovich
senior tag
-
Jeti1
tag
válasz fero02 #11125 üzenetére
Ez is megoldás meg az is amit Jodanovich mond, de egyszerübb egy üzletbe bemenni mint csináltatni. Egyébként meg a piac szerintem olyan dolog, hogy 50-50% az esély rá, hogy jót fogsz ki. Találhatsz nagyon jót is meg rakat szart is. Sokáig kell nézelődni kutakodni. Én mindenesetre jobban bizok az üzletekben. Turkálóban is hamarabb körül nézek, mint piacon. Valamiért bizalmatlan vagyok a kofákkal szemben. Zöldséget jó ott venni, de mástól félek...
Amugy ha ti nem mondtok, akkor én mondok egy viszonylag jó üzletet, hogy ne csak a forró kását kerülgessük. A Malom mellett van az a másik épület (talán Piramisnak hivják), ahol a CIB Bank, a látványpékség és egyéb boltok találhatóak. Ott be kell menni az udvarba és van egy kicsi ruhabolt. Ott lehet találni egy két érdekesebb darabot. Természetesen férfi ruhából kevesebbet, nőiből meg sokat, mint általában.
Persze csak egy bizonyos rétegnek jön be az a stílus amit ez az üzlet képvisel.Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
DeltaPower
addikt
válasz Jodanovich #11096 üzenetére
minek az nekem?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
aXXon
őstag
Más fiberesnél is le van lassulva a net?
PDAt keresek.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Honda_Fire
tag
Megoldodott a 939es lap problémám
ha valakinek AGPs be lenne 9800 illetve 6600 akkor szoljon már vagy hasonlo karijaMatrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
Norb3rto
őstag
Hitacsi 1T 38e ha vkit érdekel privizzen
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
distvan1
tag
Hátha valakit érdekel
[link]Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
Sperafico
aktív tag
Akvárium: 40x25x25cm + Resun belső szűrő eladó 2+2,5k 1honaposak.
2db Edimax pci wlan 3k
Domino sim 990ft-al 1év rendelk. idővel 1,5k -
Poctar
senior tag
Hali!
Van olyan oldal ahol megtalálható a kecskeméti Wifi lefedetség. (Ingyenes, nem ingyenes is) Ha van ingyenes, de kulcsot kér, akkor azt hol lehet beszerezni?
-
vikcsi
senior tag
3égős gáztűzhely valakinek?
5k körül gondoltam, szépen néz ki
adhaddtok érte vmi hw-t is ámELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
greatchaos
addikt
-
vikcsi
senior tag
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
george11
addikt
Na elég a sok komolykodásból máááá
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ezmeg csakúgy
Ha egy zsemle 22 Ft és Pistike 4-et enne meg
reggelire, mennyit fizet a sarki kisboltban 2008-as
év március idusán? (a rossz megfejtés: 90ft - pontosabban 88ft, de ugye felfelé kerekítünk)
VÁLASZ: 80 FORINTOT!!!Vajon hogyan csinálja? Külön csomagolja a 4 zsemlét,
egyenként fizeti ki ezeket és a kerekítés szerint 22
helyett csak 20 Forintot fizet! Így a vásárlás 4*20 = 80 Ft-ba kerül."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
K6000
aktív tag
Network:
KTI KF-16MS cascade-os, rackmount kivitel - 4500 Ft
rlt8139 10/100 lan - 600 FtEgyéb
codegen nagy ház táp nélkül - 3500 Ft
Magnat car hifi pro-102 hangfalpár 2 utas 60/80 Watt - 4000FtVideokártya
BBA ATI radeon 8500 64M 4xAGP + doboz, lemez, stb - 3000 Ft
Supports Microsoft® DirectX® 8.1
Supports OpenGL® 1.3 features
Support Digital Flat Panel (DVI)
64MB of powerful double data rate (DDR) memory hynix 3.3nsAz árak természetesen alkuképesek, értelmes dolgokat be is számítok
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
kondor
tag
Szép csendben 2.
http://vilag3.vegzetur.hu/?kar=11872
Aktív témák
- HP OMEN X Gamer mini PC , i7 7820HK , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Elitedesk 800 G4 mini PC , i5 8500 , 8GB DDR4 , 256GB m.2
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest