Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaDeSzKa
csendes tag
válasz
looser
üzenetére
Szia,
Még nincs éles tapasztalatom, nem érkezett meg a gép, de ebben az árkategóriában nézelődtem én is, még 2 opció volt: az egyik egy kicsi Iber Ital (pontos típusát nem tudom, http://molinarikave.hu/ Szekszárdi úti kávézójában láttam); a másik a Lelit Fred, mindkettő fokozatmentes, csigás állítással. Én végül a Lelit mellett döntöttem, csak a főzővel egybeépített változat tetszett meg feleségemnek és nekem is.
üdv,
hadesz -
vicces
addikt
válasz
looser
üzenetére
Látszólag ugyanaz az örlömű van bennük.
Nekem a 800-as van. Nem nagy szám, teszi a dolgát. A pangó vagy milyen őrlemény elég minimális ami benne marad. Én meg szoktam ütögetni a tamperrel az orrát finoman és akkor ki is hullik belőle. Viszont marad benne "örök" őrlemény is, hacsak néha nincs szetszedve és kipucolva
én már megszerettem. Remélem nem gyorsan megy tönkre.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én már megszerettem. Remélem nem gyorsan megy tönkre.