Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Pedig azt hittem minden kérdésre felkészültem

Persze, hogy nem tölt ki egy adagot, direkt főzöm így. Pótfilter sincs ezekhez, nemhogy szűkítős. Nem fémre gondoltál karosoknál? Olyat láttam már, de nyilván nem kompatibilis. Vagy mutatsz egy képet, hogy mire is gondoltál?
RetepNyaraB Köszönöm a tippet, akkor vadászok világosabb pörkölésű Arabicat.
Direkt rakok kevesebb kávét bele (5-7g talán, a hozzá adott adagolókanálból 1 csapott adag). Így szeretem, illetve költséghatékony és a keringésem is megköszöni.oszy árukeresőn nincs 60k alatt, úgyhogy ha pont ilyet vennél, akkor hajrá.
Ennek a kistestvére van nekem (DeLonghi EC 230), ugyanolyan 1 és 2 személyes filter van hozzá. Ahogy írták az értékelésnél: picit kevesebb kávé fér bele alapból, mint más főzőkbe, tehát picit gyengébb kávé készíthető vele, cserébe kevesebb fogy
Mivel állítható a hőfoka, ezért nem kell annyira barkóbázni, hogy milyen kávét vegyél hozzá.
Amúgy a DeLonghi szerintem nagyon jó márka kompromisszumnak. Ha nem akarsz rá sokat költeni és relatíve elfogadható minőségű kávét inni kínlódás nélkül (lásd Dyde előtted lévő hsz-ét), akkor jó lesz ez. Próbáltam amúgy a 15k-s 3,5 BAR-os gőznyomásos főzőjüket is és kategóriájában az is remek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Microsoft Excel topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mivel állítható a hőfoka, ezért nem kell annyira barkóbázni, hogy milyen kávét vegyél hozzá.