Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• mdk01

addikt

válasz dystopia #800 üzenetére

Igen xarik a fejére...és tudod miért? Mert vannak oylan krforgalamak ahol rohadtúl nincs értelme az indedxelésnek.
    Mint én is írtam(de úgy néz ki féreérthető vbolt) körforgalom nagyságától függ hogy van e érteleme az indexelésnek...mivel kis KF.-ba elöbb húzod a körmányt hogy elhagyod a KF-t mint hogy a várakozó meglátná az indexlámpát. Itt hozzá tenném hogy autó függő is.
    Ennek ellenére én szoktam indexelni mert mint irtad rájár az ember keze egy idő után..mint nekem is. Az a10% amitirtam pedig az mikor nem jön autó, kicsi körforgalom, vagy nem volt idő, ,esetleg máshova kellett figyelni és ugye az ember csak egy vmire tud koncentrálni...persze ezzel te lehet máshogy vagy.
    Vannak olyan körforgalmak is amin akár 200al is át lehet menni(persze az 1 kijáratról beszélek)

Azt pedig hogy körforglaom függő az indexelés azt az elöttem hozzászólóknak irtam.

• JoHnni

senior tag

válasz dystopia #800 üzenetére

én egyáltalán nem indexelek körforgalomba mert feleslegesnek tartom, és miért? előfordúlt már olyan hogy indexelt kifelé a muksó de kanyarodni nem kanyarodott, és ha ilyenkor bemegyek akkor baj van, tehát mindig megnézem, hiába indexel, azt már nagyon hamar lehet látni, hogy merre akar menni, és ha megbizonyosodtam hogy kikanyarodik akkor megyek. Na meghát ha kb 50-60-al veszem a körforgalmat akkor ott az indexelés csak akadályoz

Aktív témák