- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
"Konnyu hozzaszokni a johoz ugytunik.."
Konkrétan én, aki standard Cherry MX-ekhez szoktam, mióta Kailh Deep Sea Silent Pro Box Whale-ket használok, elképzelni sem tudom hogy önként vissza váltanék.
Sok év után elszántam magam hogy befejezzem a Pok3r klónomat hogy legyen egy cipelhető klaviatúrám, abba is tuti valami ilyesmi kerül.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Elmentem a Media Marktba probalkozni,"
De az álmok gyors halált haltak.Az Alza kiállítótermében előfordulnak Keychronok is. Vagy apró, ha nem akarsz túlköltekezni. Esetleg érdemes lehet kivárni egy jó Akko ackiót (szokott menni időről időre), ha a HU ISO nem kötelező.
"Meg a jo draga logitechek is gagyi erzest keltenek."
A Logitech már régóta elég vicc. Leginkább az árképzésnél szokott lenni egy alsó hangon kétszeres szorzó a reálértékhez képest.
"Konnyu hozzaszokni a johoz ugytunik.."
Hát, nem kifejezetten nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max