- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
otto14
üzenetére
Igen, sajnos az új Blink-alapú Operában a window.prompt() alapértelmezett szövege NINCS kijelölve, szemben a megszokottal, ugyanis az összes többi említésre méltó böngészőnél kijelölésre kerül az alapértelmezett szöveg. Én is nyavalyogtam már emiatt az Opera topicban, igazából az Operának kellene ezt javítania, és igazodnia a megszokott, és igazából elvárt viselkedéshez, nem pedig különutakat járni.
Említette már rajtunk kívül más is a hivatalos Opera Desktop Blogon is (lásd dqdb üzenetét:
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_20402-20403.html
nem csak minket zavar
). Az a gáz, hogy ez más oldalnál is problémás lehet, bár engem csak itt zavar, mivel itt írogatok annyit.
Alapvetően végül is felesleges, hogy ott legyen az alapértelmezett "http://" szöveg, de valószínűleg azért találták ki, hogy informatív legyen az új felhasználóknak, amikor rákattintanak a "Link" gombra.Mondjuk a legelegánsabb persze egy jQuery UI Dialog Modal formhoz hasonló megoldás lenne, de emiatt át kéne dolgozni kissé a kliensoldali kódot, úgyhogy kétlem, hogy egyelőre ezt meglépnék, bár én örülnék neki.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
otto14
üzenetére
Ez most kérés volt?
Amúgy fúj, ne már, ne kövessük már az idióta Facebookot, hogy még ezt a privátszférát is elvesszük, hogy azt is látja a másik, hogy mikor néztem meg.
Mondjuk Facebooknál is el lehet rejteni, mégpedig úgy, hogy egyszerűen olvasatlannak minősíted az üzenetet.
De ezt itt inkább ne vezessük be, én arra szavazok, hadd legyen a saját dolgom, mikor néztem meg.
Max. abból lehet jelenleg következtetni, mikor látta a másik, ha írsz neki egy privát üzenetet, majd azt szerkeszteni akarod, és elküldéskor kiírja a hibaüzenet, hogy a másik fél már látta, úgyhogy már nem szerkeszthető.===============
(#11721) colomb2 :
ahogy az is elképzelhető, hogy az adatbázisban ugyanazt a mezőt update-elgetik szerkesztéskor. De fingom sincs erről konkrétabban, így működik-e a PH!-nál.
A Logoutos írásnál nem tudom, arra gondolsz-e, hogy mondjuk Te töröltnek minősíted (nem is szerkesztettem még a Logouton semmit, úgyhogy ezt a részét a PH!-nak még nem is vágom, pedig egy ideje már itt rontom a levegőt
), mert ha igen, akkor az lehet csak egy flag is, hogy az már törölve lett, de azt a flaget vissza lehet állítani. De ez is csak lehetséges megoldások boncolgatása. 
-
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Említette már rajtunk kívül más is a hivatalos Opera Desktop Blogon is (lásd dqdb üzenetét:
). Az a gáz, hogy ez más oldalnál is problémás lehet, bár engem csak itt zavar, mivel itt írogatok annyit. 
Amúgy fúj, ne már, ne kövessük már az idióta Facebookot, hogy még ezt a privátszférát is elvesszük, hogy azt is látja a másik, hogy mikor néztem meg.