Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

GezaR tag válasz  bandika0626

üzenetére bandika0626

üzenetéreEldöntöttem, K-s lesz.  Alaplapot mindig valami komolyabb felszereltségűt szoktam nézni, pláne hogy most már annyi cuccot mindent összegyűjtöttem, hogy szükség is lesz rá. Alaplapot mindig valami komolyabb felszereltségűt szoktam nézni, pláne hogy most már annyi cuccot mindent összegyűjtöttem, hogy szükség is lesz rá. Amúgy a TX3-al most is teljesen meg vagyok elégedve - jó persze, egy Athlon 64-et simán le kell hűtenie Amúgy a TX3-al most is teljesen meg vagyok elégedve - jó persze, egy Athlon 64-et simán le kell hűtenie -, most is 1000-re van belőve a fordulatszám és teljes terhelés alatt se megy 35-40 fok fölé, de ahogy utánaolvastam i7-el is lazán megbírkózik. -, most is 1000-re van belőve a fordulatszám és teljes terhelés alatt se megy 35-40 fok fölé, de ahogy utánaolvastam i7-el is lazán megbírkózik. Viszont 3770k + 7870 + 2 hdd felálláshoz nem tudom mennyire lenne elég az 500 W-os Chieftek. Viszont 3770k + 7870 + 2 hdd felálláshoz nem tudom mennyire lenne elég az 500 W-os Chieftek. 
- 

Hoorus őstag válasz  bandika0626

üzenetére bandika0626

üzenetéreNem inkább a GTS450-et kellene cserélni először?  
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- New World - az új Amazon MMORPG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Alaplapot mindig valami komolyabb felszereltségűt szoktam nézni, pláne hogy most már annyi cuccot mindent összegyűjtöttem, hogy szükség is lesz rá.
 Alaplapot mindig valami komolyabb felszereltségűt szoktam nézni, pláne hogy most már annyi cuccot mindent összegyűjtöttem, hogy szükség is lesz rá.  Amúgy a TX3-al most is teljesen meg vagyok elégedve - jó persze, egy Athlon 64-et simán le kell hűtenie
 Amúgy a TX3-al most is teljesen meg vagyok elégedve - jó persze, egy Athlon 64-et simán le kell hűtenie