- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
válasz
-secret- #85011 üzenetére
Szerintem az évektől is függ, hogy érdemes-e új autót venni. Amennyiben 7 évig használod már nem biztos, hogy kevésbé éri meg. Mi mondjuk barátnőmmel nyáron vettünk használt autót VW Polot 8 éveset,de nem is engedhettünk volna meg új autót (hitelt meg nem akartunk felvenni).
-
Cyberpunk
félisten
válasz
-secret- #84993 üzenetére
Van aki úgy vesz készüléket, hogy eltudja adni majd egyszer minél kevesebb bukóval, más meg csak használja, azt leszarja. Én az utobbiak közé tartozok. Nyilván azért igyekszem vigyázni a holmiaimra, de nem fogom azt ékszerként kezelni.
Mindegy ebben úgy sem fogunk kiegyezni, szemléletmódbeli különbségek elég erősek.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
-secret- #84739 üzenetére
Nekem van egy 10 soros acélbetkós shellys még nagyon régről (2006-ból), bár nem szívesen hordom, de ha nagy a dzsuva kinn abban szoktam menni. Bár kurvahideg, ha áthűl az acél.
Adidas Superstar lesz a kövi rohangálós cipőm valszeg. Már lassan 3 éve taposom ugyanazt az adidas campus hi-t (ennyit még soha nem bírt egy cipőm se), mellette széttapostam fél év alatt egy supra-t meg van még egy aliexpress-es "vans". Szerintem egy superstar is simán húzna 3 évet.
-
mondomén
őstag
válasz
-secret- #84711 üzenetére
Na fasza. Mi ez, pegasus? Amúgy ha érdekel valakit linkelek ide egy csokor megbízható EU shoppot, ahol durva cipőket (mást is) lehet lőni. Sokszor van akció, nyáron az egyik pumám ideért 17-be (svédből), akkor épp itthon 35-ért szórták... Caliroots Size? Asphaltgold END. Offspring Urbanindustry
-
madgie
titán
válasz
-secret- #84736 üzenetére
Múlt héten lerohadt az egyik Adidas a lábamról, gondoltam, majd nézek valami téli cuccot hétvégén. Pénteken útba esett egy helyi cipőbolt, alapból használt a cuccok nagy része, de van néha új cucc is (doboz nélkül).
Na, belefutottam egy vadiúj, fekete, hasított bőr Caterpillar bakancsba, 11-ért
-
CharlieDrop
veterán
válasz
-secret- #84720 üzenetére
Pöstiént sem egyszerű, ha csak egy normálisan kinéző cuccot akarsz venni. Férfidivad egyszerűen K.O.
Két éve vettem egy egyszerű szürke kabátot. És csak ez volt meg fekete :SÉs vagy egy éve keresek vmi értelmesebb pamut szabadidőt, mind ilyen nejlon műszálas vacak, mindegy melyik márka...
-
CharlieDrop
veterán
válasz
-secret- #84711 üzenetére
1995-ben rendelted?
Mondom én, a Porsche type 64 mikori is? 1939?
-
b4zsi-
őstag
-
tDr1v3r
veterán
válasz
-secret- #84240 üzenetére
Én imádtam a BO-t, főleg xkmoddal.
Simán a legjobb eSportos CoD szerintem (amit persze kevesen játszottak PC-n), már alapban is kib*szottjó lett a movement de a promod még többet tesz rá... még az is lehet hogy újra megveszem majd valamikor, nagyon jó emlékeket hoz elő.
MW2-be én 2000 óra körül raktam, azt marhára sajnálom hogy megölték Activision-ék (először az aIW, utána a fourDeltaOne bezárása és NTA pere, a Steam-es alapjáték egy vicc).
-
Xero
nagyúr
válasz
-secret- #84244 üzenetére
Na most ez olyan mint a szimulátor - arcade autós vita. Egy NFS-el is el tudtam szórakozni, sőt sok részét (még a régieket) nagyon sokáig játszottam, de ha valódi élmény kellett akkor ment valami F1 szimulátor vagy GTR szimulátor, esetleg LFS.
A COD is lehet szórakoztató, de számomra mindig is casual vonal volt. Pont amiket felsoroltál. A CS realisztikusabb. Nem fogsz 360-t ugorva sniperkedni, mert a valóságban sincsen ilyen. Ha a komoly sniperrel nem állsz egy helyben akkor olyan mint a rulett, és ez így van jól. Az AK sem fog egy helyre lőni 30 golyót mert ilyen sincsen. Húzni kell az egeret, hogy kontrolláld a fegyvert.
Nekem olyan hűde büszkeségem nincsen, de pár hónapja összeszedtem egy bestof-ot arról a hónapról.
-
Xero
nagyúr
válasz
-secret- #84240 üzenetére
Háááát. Ok.
Akkor nézzük. Ha jól tudom a Faze klán nagy név cod-ban. Íme egy sniper videó.És akkor nézzük mondjuk KennyS-t egy meccsen.
Bárhonnan nézem az egyik casual rohangálás az esetek döntő többségében, a másik pedig taktikus pontos játék komoly recoillal.
Persze én ős CS-os vagyok, szóval köpködök mindent ami nem az.
PS: A Source-ot is köpködtem mondjuk.
-
Xero
nagyúr
válasz
-secret- #84238 üzenetére
Mind az. Az 1-2 még aranyos volt singleben és casuelnek is elment, de utána már tényleg röhej.
Pont tegnap néztem valamelyik újabbról twitchen streamet. Nem akartam elhinni annyira mókás volt.Jó nyilván van aki beletojik és csak nyomni akarja a gombot, de nekem egy fps többről szól, pláne online.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!