- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
legiaap #107693 üzenetére
Erre gondolsz?
Hajast amúgy láttam tegnap Óbudán. -
irgum
addikt
válasz
legiaap #107636 üzenetére
Én meg ilyen tokot vettem ebay-ről: [link] Első ránézésre gagyinak tűnt, de teljesen megkedveltem. Átlátszó, vékony, alig érezni, hogy tokban van a telefon. Jó a fogása és nem csúszik. Azon lepődtem meg, hogy jobban bejön mint a régi eredeti apple bőrtok, pedig tized annyiba került.
Rendeltem még hozzá egy üveg fóliát itthoni shopból, elég húzós áron. Bontom ki, ekkor látom nem a plus, hanem a sima 6-osra valót küldtek. A pipától nem láttam, de mire visszavittem az üzletbe lenyugodtam és elég jámborul közöltem a tényállást. Azt se mondták elnézést, pedig a futárt is feleslegesen vettem igénybe, mert kocsival kellett odamennem. Ez az első üveg fóliám, miután ódákat zengtetek róla a fórumon beleugrottam. Szépen sikerült feltenni a telefonra, nagyon tetszetős lett.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #107606 üzenetére
Nem értem, mit vártok egy telefonos kamerától... Én lennék a legboldogabb, ha sötétben és távolról is lehetne akár csak 1 telefonnal is jó képeket lőni, de sajna a fizikát nem lehet legyőzni, így ezen feltételekhez még mindig kell a fényképező... Ideális fényviszonyok mellett viszont simán hozza a konkurencia szintjét az összes szifon az i4 óta.
-
válasz
legiaap #107606 üzenetére
az élmezőnyben van az, nem találni olyan tesztet, ahol a rengeteg telefon közül legalább a legjobb 10-ben nem lenne benne - úgy, hogy több típus között is csak nagyon elenyésző különbségek vannak, illetve egy gyártótól több típus is szerepel -, de a legjobb vélhetően sosem lesz, ahhoz olyat kellene tenni az apple-nek, amit nem valószínű, hogy valaha is meglép majd...
-
SÖ
addikt
válasz
legiaap #107403 üzenetére
Nyilván, hogy nincs kőbe vésve, de legalább már beszélnek róla. Lehet hogy még 2 év vagy több de meglesz.
Ujjlenyomat olvasó meg akkora lesz mint a hangszóró, így marad a szimetria. De az is lehet, hogy kukázzák. Minden biztech. cég szidja, mert gyengébb mint a kód. Könnyű megszerezni, és valtoztathatatlan. -
agabe
addikt
válasz
legiaap #107357 üzenetére
Arra lesz jo, hogy pc-rol gyorsabban tud majd tolteni, es az lehet dupla sebessegu a mostanihoz kepest.
Fali toltorol ugyanannyit bir ez is.
Szerintem nem nagy szam hacsak valaki nem allandoan geprol akar telot tolteni.(#107360) legiaap:
Na ez a magneses tolto csati viszont mar valoban kiraly csak az a baj vele, hogy picit kilog, de lehet, hogy en is kiprobalom. -
válasz
legiaap #107202 üzenetére
[link]?
Esetleg ennél az eladónál nézz szét, nekem ettől van ilyen bikás pénztárcám meg fateromnak is tőle rendeltem széthajtogatóst, szerintem elég korrektek ahhoz képest, hogy 17k-s Hilfigert akartam először.
Legyen valaki olyan szíves és ezt megnézni nekem telórol, hogy mennyivel olcsóbb.. sajna most se mobilnet se wifi.
-
SÖ
addikt
válasz
legiaap #106821 üzenetére
Mert tucat telefon, nem lehet eleget gyártani ráadásul Kína is beszállt a buliba. Én 220k vettem a 6-ot kb. egy éve és most kezdem használni. Csak 1 dolog tetszik benne az üzemidő . Valamikor de. még 98%-on volt, mert elfelejtettem piszkálni.
Ma felolvastattam a munka törvénykönyv módosításról szóló cikket az i6-al, és csak lestek odabent.Persze olyanok akik a leselejtezett csöves monitorokat haza viszik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
legiaap #106821 üzenetére
Nem ilyen egyszerű ez. Szándékosan csinálják, nem tartanak 1000 darabot készleten az üzletek, mert akkor simán kirabolnák őket 1 nap alatt. Továbbá elég nagy logisztika kell hozzá, hogy minden üzletben legyen elérhető mennyiség ilyen alacsonyan tartott raktárkészlet mellett.
-
válasz
legiaap #106690 üzenetére
Nekem tetszik, tök slim meg könnyű benne nyomogatni a gombokat. Van nillkin is amit Black is hord, a sima 0,6-os.. de nem tudom mint ha oldalt laza lenne. Az ebayes átlátszó crystal tokok meg 1 kalap szarok, félre vannak lyukasztva a lyukak, meg nehéz benne a gombokat nyomni.
Ja meg van egy ilyen drágább fajta ozaki-m, de ezt a telóhoz kaptam.. jó-jó de nem az igazi.
Ez volt a kibontós videóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!