Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz munyez #10412 üzenetére
kapcsold be a settings /general /network alatt egyszer, utána meg fog jelenni, és nem árt ha be van kapcsolva a mobil adatforgalom a settings/ general/network alatt
alebog:konvertáld át apple lossless-be
kártyára alapból nem lehet menteni a telefonszámokat. jb után elvileg van rá lehetőség videó, hogyan lehet a másolást megcsinálni. SimManager a program neve
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz munyez #10760 üzenetére
Gps mindegyikben ugyan az., de gondolom te a gps app-ra gondlsz. Nagyon szubjektív a dolog. Mindenkinek más jön be. Persze függ a pénztárcádtól is. Legtöbben az IGO-t favorizálják. Nekem mondjuk a TomTom jobban bejött. Fél éve majdnem paponta igázok bécsbe és ott a belvárosban is sokat kell rohangálnom a kerületek közt. TomTom még nem navigált félre soha, viszont az igo nagyon sokszor ment keresztbe hosszába meg mindenfelé csak a cél felé nem De mondom ez egyéni és megszokás kérdése. Meg nyilván nem mind a vas sem, hogy 3GS or i4. Nekem pl gs-en soha nem hibázott még a TomTom!!
kenny123: credit card
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest