- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
szika87 #12511 üzenetére
Az iTunes restore is teljesen kipucolja, mivel mint mondtam magát az oprendszert és így minden adatot is letöröl a készülékről, ennél "jobb" restore nincs. A DFU és a recovery módok másra valók, neked nem kellenek most.
De ha nem gyári független az iPhone v külföldi hálózat függő volt, akk vigyázz,mert elveszhet a függetlenítés is.... -
vadászcsiga
félisten
válasz
szika87 #4920 üzenetére
Én mégis inkább azt javasolnám tedd fel a 4.3.3-at, mentsd le az SHSH-kat majd miután megnézted milyen, vagy megtartod vagy térj vissza 4.2.1-re abban minden majdnem olyan mint az újban de pl. nincs olyan zavaró tényező mint 4.1-ben hogy pl. a hangerőgombbal állítódik a csengőhang hangereje.
-
-
sp@rtan
senior tag
válasz
szika87 #4904 üzenetére
Nekem a 4.2.1 volt a legstabilabb, de szvsz ha tudod, akkor kerüld a 4.3.3-mat. Megvannak az SHSH-eid, hogy fel tudd tenni a 4.1/4.2.1-t?
mod: #4906 nem tudom biztosra mondani, de nekem nagyon bejött a 4.2.1, teli volt appokkal, tweakekkel cydiából, és még úgy is gyors volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
megema
őstag
válasz
szika87 #4876 üzenetére
Már miért ne lenne visszatölthető? Én is kimentettem JB-s 3GS-ről mindent, kivéve a híváselőzményeket. Tehát: telefonkönyv, üzenetek, játékállások, jegyzetek, fotók, könyvjelzők. Igaz, a fotók kézi visszapakolásától beszart nekem, de a többivel semmi baj sem volt. Erre azóta se találtam megoldást.
#4880: Ez nem igaz. Nekem működik normálisan.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...