Hirdetés
Aktív témák
-
-
Allianz BB
csendes tag
1 hónapos 4-es iphone, de azt hiszem, hogy várok és ha az 5-ös ios-nél is fenn áll még a probléma akkor beviszem a t-mobile-ba
-
Kis Joe
senior tag
Sziasztok!
Akit érdekel, nyitottam egy szervizes topikot.Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
lamajoe
tag
Hello!
Remélem találok itt iPhone programozásban jártas embert!
Nem rég kezdtem el programozgatni iPhone-ra. Elkezdtem írni a programomat, egy tipikus aranyos, kisiskolás számoló program.
A program UITextField-del bekér 2 számot, majd kiírja a szorzatát.
Na most a problémám az, hogy bekére ugye UITextField, button clickre elindít egy actiont, ami bekér mondjuk 2 doublet. A textet doubleValue-val átírattam double-ba, és végül megkapom a szorzatot szintén doubleben. A kérdésem, hogy ezt hogy írassam ki? Az volt az eredeti elképzelés, hogy mondjuk van egy ilyen Label, hogy "A szorzatuk..." és átírom label "A szorzatuk 5"-re.
Hogy lehetséges "visszakonvertálni"? Vagy legalábbis a doublet kiíratni? -
Phantom Lord
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, hogy mi a hivatalos függetlenítés menete és ára? A T-mobile oldalán nincs semmi infó.
-
nagyúr
válasz Phantom Lord #8609 üzenetére
Előfizus telefonon,ha már nincs tartozás, hűség, stb: 9600 ft, kártyáson 20k.
Menete: bemész, mondod mit szeretnél, és 3 napon belül függetlenítik, észrevenni nem fogsz semmit, csak egy restore kell, mikor szólnak, és gyári függetlennek látja ezután az iTunes.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Solar_Wind
senior tag
válasz Allianz BB #8594 üzenetére
Hát érdekes, hogy ezt csinálta neked másik gépen is. Amikor én frissítettem 4.3.5-re, akkor ez nekem is megjelent, aztán rájöttem, hogy elfelejtettem kikapcsolni a tűzfalat. Ahogy kikapcsoltam, ment egyből a letöltés. Ha nincs fenn a legfrissebb iTunes, akkor is néha ezt írja ki.
[ Szerkesztve ]
-
tevfik
tag
válasz Solar_Wind #8613 üzenetére
Beszereztem egy iPhone 4 készüléket, most aktiváltam. 4.2.1 fw és 03.10.01 BB!
Megnyitottam az Umbrellát és megprobáltam az SHSH fájlokat lementeni. De egy darab sincs. Mentéshez JB- telefon kell? Szimplán nem tudok menteni, mert nincs mit? Talán az Apple már nem ír alá semmit?
[ Szerkesztve ]
-
tevfik
tag
oké, köszi - ahogy írtad! 4 db shsh fájl! 4.3.5 és a többi...
A 4.3.3 miért nincs?
Milyen megoldások vannak számomra? Tehát jailbreakme-n felrakom a cydiát és használom. Ha újra kell majd rakni azaz restore kell akkor előre tudok haladni 4.3.5 + umbrella gondolom. 4.3.5 nél van lehetőség untethered jb?
-
Kommy
veterán
most , hogy lefuttattad a TinyUmbrella-t így már van 4.3.5-höz SHSH-d igí oda vissza tudsz térni ha lesz újabb firmware, de ahhoz jelenleg nem kell semmi. Viszont 4.3.5-re csak tehered jb van
4.3.3 azért nincs mert nem lett lementve amikor még az Apple aláírta.
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
Sziasztok!
Cydiaban találtam az ingyenes whirlpool nevű programot. Torrent filet küldene át transmission kliensnek. Telepités után a beállitások között kellene megtalálni a szerver beállitásokat. Ismerősöm iphone4-én bekerül, öcsém ipad2-jén szintén, de nekem nem. Feltelepül hiba nélkül, szafariba beépül, de a beállitások közé nem kerül be. Ipad 64gb 3g 4.3.3. Iphone 3gs tesztelve, ott sem jelenik meg a beállítások között. Mi lehet a baj? Esetleg manuálisan egy fájlban megadhatom a szerver adatait?
-
tevfik
tag
Köszönöm a segítséget!
Úgy látom ilyen lehetőségeim vannak most!
greenpois0n RC6.1 , redsn0w 0.9.6b6 , sn0wbreeze 2.2
" Jól emlékszem a greenp. volt ami felrak egy ikont és lehet választani cydia v icy " + nem kell nyomkodni semmit dfu-ba rakja a készüléket és felrakja az előbb említett dolgot.
-
Ceko
senior tag
Erre valaki?? Sürgős lenne.Köszönöm
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Allianz BB
csendes tag
válasz Solar_Wind #8613 üzenetére
Köszönöm a tűzfalas tippet!
Megoldodott a frissítéses problémám és a másik is. A frissítéshez kikellet kapcsolnom a tűzfalat, ahogy kikapcsoltam már mindent helyesen írt az itunes és frissült is a telefonom. -
Gape
csendes tag
hello mindenkinek.
Úgyfest összeomlott a rendszer az i4 emen. Sajnos nem nagyon volt rajta szabad hely, gondolom ez lehetett az ok. a Első csatlakozásnál még le tudtam menteni a képeket, de mikor akartam csinálni egy szinkronizálást annak bizony kellet volna plusz hely a telóban de az sajna nem volt neki elég. Ezek után az itunes azt írta hogy valami error van, és restoroljam az iphone menüében a telefont. Gondolom ilyenkor elveszik minden adat, és elbukom a telefonszámaimat is. hogyan menthetném meg a számokat?
Gépek újraindítása, nem segít, telefon memóríáját utólag szabaddá tetem. 1g szabad hely van, de semmi változás....help please -
Bilux
veterán
Ezúton szeretném itt is megköszönni FuRiONight nevü velhasználónknak az önzetlen türelmes segítőkészségét.
Tegnap ugyanis segített frissíteni a telefont 4.3.5 szoftra ami nem is lett volna gond ha nem kaptam volna állandóan a képembe egy szép 1013 hibakódot.
De addig addig faragtuk a dolgokat míg jó nem lett. Majd jött egy kis JB meg finomhangolás. Új animációk új ikonok egyedi csengőhangok.
Teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal. Csak ez a fránya baki ne lett volna.
Mégegyszer is köszönöm szépen!Egyébként mitől lehetett? Furio azt mondta, hogy a baseband nem egyezett vagy mi.
Namármost a telefonon 4.3.4 szoft volt JB-kel Akkor mi kínja lehetett a basebandommal?[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
gomsadi#
tag
Felraktam a 4.3.5 frissitest, ugyanazokkal a programokkal, ugyan ugy hasznalva csokkent az uzemido. Esetlegesen egy gyari beallitas vissza megoldana? Duhito, mert igy kevesebbet bir, mint az defy.
Have a Lot of Fun!!
-
ent
őstag
válasz gomsadi# #8630 üzenetére
Vissza lehet keresni:
3.1.3 fw óta minden fw frissítés után a felhasználok 90%-a azt álltj, csökkent az akku ideje. Ez picit elgondolkodtató, lassan nem lehet már használni a telefont.
Lehet van benne, ezt csak Stevy tudná megmondani, de max 0,1% esély van rá, hogy az fw miatt csökken az akksi ideje.Edit: saját tapasztaltom: minél jobb az új fw, annál többet nyomkodom a kütyümet!
[ Szerkesztve ]
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
-
gomsadi#
tag
válasz icecave #8631 üzenetére
+tevfik:
Nem, nincs mentesem. Meg ilyennel nem foglalkoztam. Koszi az infot, mar targytalan ezek szerit
ent:
Hetfon 11 ora 34 percet ment(ekkor volt 6%on). Most 03:30 ota(toltorol leveve,100%) 54%on all. Lemerem mennyit csokkent az uzemido, de a merulesbol latom, hogy nem fog 10 orat sem menni.
Semmit nem telepitettem, ugyan ugy, ugyan az megy mint hetfon. Nem hiszem, hogy egy napkitores okzza a jelenseget[ Szerkesztve ]
Have a Lot of Fun!!
-
fazr
senior tag
ha felveszem a telefont nekem is kell 1 sec mire lehet beszélni, de nálam el sem kezdi addig az idő számlálását, tehát valójában csak később nyitja a vonalat 1 másodperccel
-
gomsadi#
tag
válasz Misi1979 #8642 üzenetére
Ugyan az mint hetfon. Opera mini, rss olvaso, mail. Legtobbszor internetezek rajta, ezert eszre veszem a valtozast. Vegul is csak szerettem volna tudni, hogy mas is tapasztalta, vagy placebo?!
Tegnap frissitettem, most kivancsi leszek rA. Tenyleg erdekel.[ Szerkesztve ]
Have a Lot of Fun!!
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, remélem igen.
Keresek egy 3d-s zombis játékot, amiben egy csomó zombiz fut utánad mint az őrült, és lövöldözni kell rájuk, stb. Még tesóm 3g-jén játszottam a triallal, de azóta letörölte, és nem is nagyon emlékszik a nevére. Valaki tudna segíteni?Köszi előre is.
yo
-
Ragnar95
félisten
-
DanielK
addikt
válasz gomsadi# #8643 üzenetére
2011.07.27-én vettem az iPhone 4-et, ahogy kihoztam a Vodától azonnal frissítettem a 4.3.5-re.
Most 13 óra 41 perc készenlét mellett 1 óra 40 perc használat van (ebből 1 óra nagyjából este WiFi-n keresztül netezés Safariban) és 86%-on van a telefon. Minden be van kapcsolva, még a helymeghatározás is, kivéve a 3G (nálam nagyon gyorsan szívta az akksit) és a WiFi. Jelenleg 23 alkalmazás fut háttérben - nagyjából ennyi szokott.
3G-t vagy WiFi-t akkor lövöm be, ha netezni akarok és szükség van a gyors adatátvitelre, ahol van WiFi, akkor ott azt kapcsolom be. Így max 1,5-2 napot bír. Ha nagyon használom 1-et.
Szerintem teljesen korrekt ez az üzemidő. Az SGS-em sem bírt többet, pedig ott nagyobb akksira is váltottam. -
Joker555
csendes tag
Hello!
van egy olyan gondom, hogy a zeneket csak felmasolom a telora. Ott neha atirom a nevet meg szerkesztem az id3 tageket. Namost mar egy csomo idot beleoltem ebbe mikor eszrevettem, hogy nem tudom leszedni a telefonrol a szamokat.
vagy csak bena vagyok. Fene egye mar meg ezeket az idegesito szarokat.Szoval kerdes, hogyan tudom visszamasolni a telorol a gepre az mp3-akat?
Kulon program kell hozza? Jailbrakelni nem akarom.koszi
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest